Армія РФ втратила в Україні сотні тисяч військових – Воллес
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ втратила в Україні сотні тисяч військових – Воллес

Армія РФ втратила в Україні сотні тисяч військових – Воллес
Джерело:  online.ua

За словами міністра оборони Великої Британії Бена Воллеса, на думку військових аналітиків США та представників розвідки, злочинна російська армія вже втратила в Україні кілька сотень тисяч військових.

Джерело: Twitter журналістки Sky News Дебори Хейнс

Що відомо про втрати окупантів та успіхи ЗСУ 

Воллес зазначив, що відповідно до оновлених даних від представників США, втрати російської армії досягли 220 тис військових пораненими та вбитими.

В Міноборони України підтвердили шалені втрати окупантів 

За словами голови Міноборони Олексія Резнікова, протягом кожної доби тільки в районі Бахмуту армія РФ втрачає близько 500 військових.

Їхні втрати божевільні. Наші військові вважають, що тільки на Бахмутському напрямку, росіяни втрачають у середньому 500 вбитих або поранених на день. А це означає, що вони там швидко вичерпують свої наступальні можливості, - зазначає Резніков.

За його словами, саме цим пояснюється принципове рішення військового командування ЗСУ тримати оборону в Бахмуті.

Резніков зазначив, що саме оборона Бахмута наразі обмежує військові можливості армії РФ і дозволяє ЗСУ підтримувати стабільну ситуацію уздовж лінії фронту.

Я б порадив уважно подивитися на карту. Місто та пагорби, які поряд з ним, це зручна місцевість для оборони. Якби ми відмовилися від нього, це означало б, що треба оборонятися в іншому місці, де вже немає такої зручної форми місцевості, - додав міністр.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?