Армія РФ завдала 5 ракетних ударів по Харкову
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ завдала 5 ракетних ударів по Харкову

Армія РФ завдала 5 ракетних ударів по Харкову
Джерело:  online.ua

За інформацією керівника Харківської ОВА Олега Синєгубова, протягом минулої доби кремлівська армія завдала 5 ракетних ударів по Харкову.

Джерело: інформація від керівників ОВА

Наслідки ракетних ударів окупантів по Харкову 

Синєгубов зазначив, що в результаті ракетних атак кремлівської армії по місту було пошкоджено об‘єкт критичної інфраструктури та виробничі приміщення.

Зокрема, керівник Харківської ОВА зазначив, що окупанти завдавали ударів по Холодногірському та Салтівському районах міста. Попередньо – знову застосували ракети комплексу С-300.

В області завдавали ударів по Харківському, Ізюмському, Чугуївському, Богодухівському районах.

Після 2 години ночі від кількох ударів окупантів постраждали двоє жінок у Дергачівській громаді Харківського району. Постраждалих госпіталізували із вибуховими та осколковими пораненнями. Пошкоджено приватні будинки та господарчі споруди, виникли пожежі.

Крім того, протягом доби медики госпіталізували двох людей у Чугуївському районі, ще одного– в Харківському, трьох – в Ізюмському, серед них дитина 2 років. Стан постраждалих – середній.

Військові Збройних Сил України успішно відбили атаки росіян в районах населених пунктів Питомник, Григорівка та Руські Тишки. Також відбили наступи окупантів в районі села Дібрівне, Барвінківської громади. На всіх напрямках ЗСУ тримають позиції, - зазначив Синєгубов.

Наслідки ворожих обстрілів на Дніпропетровщині

Керівник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко повідомив, що протягом ночі 8 вересня кремлівська армія обстрілювала Нікопольский район.

Ніч знову з тривог та обстрілів… Росіяни чотири рази направляли свої "Гради" та важку артилерію на Нікопольський район. Попередньо, ніхто не постраждав, - зазначив керівник Дніпропетровської ОВА.

Марганецьку громаду Нікопольсокго району обстріляли тричі. Пошкоджено підприємство. На місці працюють фахівці. Масштаби руйнацій у громаді з’ясовуються.

У Нікополі понівечено 11 приватних будинків та господарські споруди біля них, декілька панелей сонячної електростанції, місцева гімназія. Крім того, обірвалася лінія електропередач. Електрики уже лагодять.

Обстріли на Сумщині

Голова Сумської ОВА Дмитро Живицький зазначив, що кремлівські окупанти з мінометів обстріляли Есманьську громаду Сумської області, зафіксовано 17 прильотів.

Обстріли Донеччини

Керівник Донецької ОВА Павло Кириленко повідомив, що в результаті обстрілів армії РФ протягом минулої доби в регіоні загинуло 7 мирних громадян та ще двоє цивільних отримали поранення.

За 7 вересня росіяни вбили 7 мирних жителів Донбасу: 3 у Слов'янську, 2 у Мар'їнці, 1 у Галицинівці та 1 у Водяному. Ще 2 людини отримали поранення, - зазначив Кириленко.

Всього з початку повномасштабної війни через російську агресію в Донецькій області загинули 810 мирних жителів, ще 2 тис 25 отримали поранення. Ці цифри вказані без урахування жертв у Маріуполі та Волновасі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?