Армія РФ жорстко обстріляла Харківщину: є загиблі
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ жорстко обстріляла Харківщину: є загиблі

Армія РФ жорстко обстріляла Харківщину: є загиблі
Джерело:  online.ua

За словами керівника Харківської ОВА Олега Синєгубова, внаслідок обстрілу регіону злочинною армією РФ загинула одна цивільна людина.

Джерело: Telegram-канал керівника Харківської ОВА

Що відомо про ворожі обстріли Харківщини та інших регіонів 

Синєгубов зазначив, що окупанти обстріляли село Петрівка Золочівської громади.

Окупанти продовжують терор мирного населення Харківщини. Сьогодні біля 14:30 у селі Петрівка Золочівської громади внаслідок артобстрілу загинула 67-річна жінка, - зазначив очільник ОВА.

За його даними, було влучання у господарчі споруди та житловий будинок. Крім того, після 15:00 ворог з танків обстріляв кладовище у селі Гур'їв Козачок. Пошкоджені могили.

Також, за його словами, сьогодні під обстрілами окупантів був Вовчанськ.

Зафіксовано влучання у п’ятиповерхівку та приватний будинок із РСЗВ. 49-річний чоловік отримав поранення. Госпіталізований у середньому стані, - зазначив Синєгубов.

Сумська область:  представники Оперативного командування "Південь" повідомили, що російські окупанти обстріляли з мінометів прикордоння регіону.

Так, з 15:25 до 15:35 стало відомо про 8 приходів, імовірно з міномета 120 мм, в район н.п. Бояро-Лежачі.

Втрат серед о/с та техніки немає. Про втрати серед місцевого населення та пошкодження цивільної інфраструктури інформація не надходила,- йдеться у повідомленні військового командування.

За інформацією керівника Сумської ОВА Дмитра Живицького, протягом суботи, 21 січня, злочинна російська армія обстріляла п'ять громад. Всього протягом дня окупанти завдали 115 ударів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?