Армія РФ змінює цілі масованих ракетних атак — ГУР
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ змінює цілі масованих ракетних атак — ГУР

Армія РФ змінює цілі масованих ракетних атак — ГУР
Джерело:  online.ua

За словами представника Головного управління розвідки Міноборони Вадима Скібіцького, злочинна армія РФ під час масованих ракетних атак планує бити по військових об'єктах, а не по об'єктах енергетики.

Джерело: "РБК Україна"

Що відомо про зміну окупантами цілей ракетних атак 

Давайте візьмемо останні удари безпілотними літальними апаратами в ніч з 17 на 18 березня та в ніч з 21 на 22 березня. Потрапили в бази пально-мастильних матеріалів у Новомосковську, Житомирі і ще були влучання в Яворівському районі. Які основні цілі були? Система логістики наших військ і концентрація нашої техніки, що знаходиться в пунктах дислокації, - зазначив Скібіцький.

Представник ГУР наголосив, що окупантам так і не вдалось зруйнувати українську енергосистему протягом низки масованих ракетних атак взимку.

Тож тепер вони планують переорієнтувати напрямки завдання ударів.

Це можуть бути і військові об'єкти, і концентрація військ, і система логістики наших угруповань, - підкреслив Скібіцький.

За його словами, що ракетні удари по нафтобазах свідчать про наміри росіян знищити об'єкти критичної інфраструктури, необхідні ЗСУ для проведення контрнаступу.

Залишаться також об'єкти критичної інфраструктури, насамперед економічні – ті, які впливають на розвиток нашої держави. Це нафтопереробні підприємства, підприємства оборонно-промислового комплексу тощо, - зазначив представник ГУР.

Як у ГУР готуються до нових ракетних атак окупантів 

Скібіцький пояснив, що у розвідці аналізують розвідку яких об’єктів проводить РФ.

Зокрема, за його словами, серед таких об''єктів гідротехнічні споруди, мости через Дніпро, аеродроми та аеропорти, шляхи постачання озброєння та військової техніки, які йдуть із Заходу.

Росія постійно здійснює розвідку цих об'єктів, в тому числі космічну, - зазначив Скібіцький.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?