Аваков назвав причину провалу переговорів Зеленського з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

Аваков назвав причину провалу переговорів Зеленського з Путіним

Аваков назвав причину провалу переговорів Зеленського з Путіним
Джерело:  online.ua

Глава Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков звернув увагу на те, що український лідер Володимир Зеленський хотів домовитися з президентом РФ Володимиром Путіним, проте переконався, що це – неможливо. Саме тому, за словами міністра, глава української держави почав атакувати проросійську п'яту колону в нашій країні, оскільки не залишилося іншого виходу. Свою думку з цього приводу Арсен Аваков озвучив, відповідаючи на запитання про те, чому президента Україи називають "кулею зі зміщеним центром тяжіння, яка б'є по Медведчуку та активістах". Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на програму  "VIP із Наталією Мосейчук".

На думку глави МВС, силу ударів по куму Путіна та по активістах порівнювати не можна. Як стверджує представник Кабмін, це – питання сформульованих главою держави для себе принципів, яких він зараз дотримується. Аваков звернув увагу на те, "цей поїзд вже їде, хоч він і не всім зручний". Політик має надію, що відповідні принципи для Зеленського – це вже сформований світогляд.

Окрім того, очільник МВС пригадав і розмову з Володимиром Зеленськом у грудні 2019 року – перед нормандським самітом у Парижі.

"Я говорив президенту, що ви, звичайно ж, не маєте права не спробувати... Але мій досвід мені підказував, що навряд чи у Зеленського вийде домовитися з Путіним. Тому що для Путіна незалежна Україна – це нонсенс", – озвучив свою версію провалу переговорів з Володимиром Путіним урядовець.

Арсен Аваков розповідає, що Володимир Зеленський тоді був сповнений рішучості. Він був готовий зробити усе можливе та неможливе, щоб нарешті домовитися з Путіним. Також глава МВС звернув увагу на те, що президент України – людина з критичним складом розуму. Тож згодом він нарешті усвідомив, що домовитися з Путіним не вийде.

"І тепер, якщо раніше для нього це була одна з версій поведінки, то тепер, я вважаю, манера поведінки, яку він демонструє, це його переконання. Я сподіваюся на це", – наголосив мінінстр.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, Медведчук вирішив відкрити "велику таємницю" щодо санкцій проти нього.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?