Авдіївку закривають на в’їзд для волонтерів, ЗМІ та цивільних
Категорія
Україна
Дата публікації

Авдіївку закривають на в’їзд для волонтерів, ЗМІ та цивільних

Авдіївку закривають на в’їзд для волонтерів, ЗМІ та цивільних
Джерело:  online.ua

Начальник Авдіївської військової адміністрації записав відеозвернення, у якому заявив, що З 27 березня Авдіївку закривають для волонтерів та журналістів у зв’язку з загостренням ситуації в місті.

Джерело: начальник Авдіївської міської військової адміністрації 

Авдіївка закривається для ЗМІ та волонтерів

Віталій Барабаш, начальник Авдіївської міської адміністрації повідомив про закриття міста для журналістів, волонтерів та цивільних людей.

Він зазначив, що Авдіївка перетворюється на все “місцевість з постапокаліптичних фільмів” та нагадує зруйновану російськими військами Мар’їнку.

Тому міською адміністрацією було прийнято рішення про евакуацію з Авдіївки комунальників, які увесь цей час виконували свою роботу та підтримували чистоту міста.

Барабаш закликав усіх покинути Авдіївку заради власної безпеки.

Зараз не прошу, наполегливо рекомендую їхати з Авдіївки, адже російські ракети і снаряди не шкодують нікого і нічого, яких би поглядів ви не дотримувались!

За словами Віталія Барабаша, до міста, також не зможуть потрапити журналісти та волонтери. Він закликав представників преси не порушувати заборону та не в'їжджати до Авдіївки обхідними шляхами.

Які напрями є пріоритетними для армії РФ

Полковник ЗСУ в запасі, військовий експерт Роман Світан в етері online.ua розповів, які напрямки є пріоритетно важливими для окупантів, а також як надалі зміниться тактика армії Росії.

Роман Світан заявив, що наразі для росіян Луганський та Харківський напрямки залишаються найпріоритетнішим.

Тако, за словами експерта, росіяни планують відсунути лінію фронту від Донецька.

В армії РФ велика проблема у напрямку Донецька. Вона у них вже 9 рік, а вони її ніяк вирішити не можуть – лінію фронту відсунути від Донецька.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?