Авіація ЗСУ завдала серію потужних ударів по позиціях армії РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Авіація ЗСУ завдала серію потужних ударів по позиціях армії РФ

Авіація ЗСУ завдала серію потужних ударів по позиціях армії РФ
Джерело:  online.ua

У Повітряних силах ЗСУ повідомили, що протягом минулої доби українська авіація завдала десятки парних ударів по позиціях кремлівської окупаційної армії та завдала ворогу значних втрат у живій силі та техніці.

Джерело: Facebook-сторінка командування ПС ЗСУ

Авіація ЗСУ завдала серію нищівних ударів по позиціях окупантів 

Зазначається, що за результатами кількох десятків успішних вильотів знищено близько 15 ББМ армії РФ та десятки кремлівських окупантів.

Протягом доби, 13 серпня, на кількох оперативних напрямках ударна авіація Повітряних Сил Збройних Сил України завдала до десяти групових авіаударів по позиціях окупаційних військ! - повідомляють представники ПС ЗСУ.

За даними Повітряних сил, під прикриттям винищувальної авіації, штурмовики Су-25 та бомбардувальники Су-24м завдали ударів по взводних та ротних опорних пунктах, танкових колонах на марші, позиціях реактивних систем залпового вогню, переправах та скупченню живої сили й техніки противника.

Знищено близько п'ятнадцяти бойових броньованих машин ворога та десятки рашистів! - зазначають у пресслужбі ПС ЗСУ.

Фото - facebook.com/GeneralStaff.ua

У той же час представники Головного управління розвідки Міноборони України зазначили, що військові льотчики кремлівської окупаційної армії збирають докази отриманих ними від командування злочинних наказів бомбити мирні українські міста та інфраструктуру, щоб потім передати їх до міжнародного трибуналу.

У розвідці зауважили, що російські окупанти намагаються приховати свою участь у вчиненні злочинів проти народу України.

Екіпажі літаків, які здійснювали пуски ракет по мирних мешканцях України, вже усвідомлюють, що керівництво російської армії в подальшому перекладатиме відповідальність за воєнні злочини на безпосередніх виконавців. Льотчики збирають документальні підтвердження отриманих ними наказів, які в подальшому планують передати до міжнародного трибуналу над керівництвом РФ, - наголошують в ГУР.

При цьому військові з ПКС РФ намагаються знищити  будь-які докази їхньої участі у вбивствах мирного населення України.

Здійснюючи підкупи та пропонуючи хабарі, окупанти намагаються прибрати відомості про себе з бойових наказів та розпоряджень, - зазначають представники ГУР.

Зауважується, що воєнна розвідка України оприлюднює особисті дані командного складу 52 важкого бомбардувального авіаційного полку (Шайковка, Калузька область) та 121 важкого бомбардувального авіаційного полку (Еегельс, Саратовська область) 22 важкої бомбардувальної авіаційної дивізії (Еегельс), особовий склад яких залучається до завдання ракетних ударів з літаків Ту-22М3 та Ту-160 крилатими ракетами Х-22, Х-555, Х-101 по містах України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?