Безпілотники атакували аеродром у російському Курську
Категорія
Світ
Дата публікації

Безпілотники атакували аеродром у російському Курську

Безпілотники атакували аеродром у російському Курську
Джерело:  online.ua

Вранці 6 грудні з'явилися інформація про те, що у російському місті Курськ спалахнула масштабна пожежа на аеродромі. Влада РФ стверджує, що об'єкт інфраструктури атакували безпілотники.

Джерело: Телеграм-канал губернатора Курської області РФ Романа Старовойта

У Курську горить аеродром після атаки безпілотників

Унаслідок атаки безпілотника в районі курського аеродрому загорівся нафтонакопичувач. Постраждалих немає. Пожежа локалізується. Усі спецслужби працюють на місці, - стверджує губернатора Курської області.

Фото - скриншот

Варто зазначити, що українська влада поки не коментувала те, що сталося і не повідомляла, чи причетна до пожежі на аеродромі у Курську.

Що відомо про атаку українських безпілотників на аеродроми в Енгельсі і Рязані

Ввечері 5 грудня керівництво Міноборони РФ офіційно підтвердило, що два українські безпілотні літальні апарати з реактивними двигунами атакували аеродроми стратегічної авіації в Саратовській та Рязанській областях.

За словами представників російського оборонного відомства, зафіксовані пошкодження двох стратегічних бомбардувальників Ту-95. Також відомо про загиблих солдатів РФ.

Офіційна Москва продовжує запевняти, що обидва безпілотники їм вдалося збити. Окрім того, вони додають, що пошкодження були завдані уламками збитих безпілотників.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?