Безпілотники атакували завод Міноборони Ірану з боєприпасами та дронами — відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Безпілотники атакували завод Міноборони Ірану з боєприпасами та дронами — відео

Безпілотники атакували завод Міноборони Ірану з боєприпасами та дронами — відео
Джерело:  online.ua

В місті Ісфахан, яке знаходиться в Ірані, безпілотники здійснили атаку на завод Міністерства оборони, який займається виробництвом боєприпасів та дронів — там спалахнула масштабна пожежа.

Джерело: іранське видання  Iribnews

В Ірані горить завод Міноборони Ірану після атаки безпілотників

За словами місцевих журналістів, вибух прогримів на одному з центрів виробництва боєприпасів та дронів Міністерства оборони Ірану.

Як стверджує заступник з питань політичної безпеки очільника Ісфахана Мохаммад-Реза Джан Нішарі, "невідомі здійснили на завод невдалу атака безпілотників".

Завдяки прогнозам і оборонним заходам, які були підготовлені заздалегідь, один з безпілотників був уражений засобами протиповітряної оборони та збитий, а два інших потрапили в оборонні пастки та знищені, – запевняє іранський чиновник.

Він також додав, що в результаті повітряної атаки завод Міноборони Ірану зазнав незначних пошкоджень. Згідно з даними Мохаммада-Реза Джан Нішарі, ніхто не постраждав внаслідок пожежі, при цьому центр не виведено з ладу.

За його словами, силові структури Ірану уже розпочали дії зі встановлення осіб, причетних до атаки на завод.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?