Білий дім спростував чутки про "недовіру" Байдена до Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Білий дім спростував чутки про "недовіру" Байдена до Зеленського

Білий дім спростував чутки про "недовіру" Байдена до Зеленського
Джерело:  online.ua

Очільник Білого дому Джо Байден висловлює своє захоплення лідерством українського колеги Володимира Зеленського під час повномасштабної війни з Росією. Окрім того, він планує всіляко підтримувати Україну, поки у цьому є потреба. З такою заявою виступив координатор з комунікацій у Раді національної безпеки США Джон Кірбі, спростовуючи чутки про недовіру президента Штатів до українського лідера.

Джерело: сайт Білого дому

У США відреагували на чутки про "недовіру" Байдена до Зеленського

Представник Білого дому вирішив відреагувати на матеріал американського журналіста Томаса Фрідмана у виданні The New York Times, у якому останній почав стверджувати, що "Між Білим домом та президентом Володимиром Зеленським існує глибока недовіра".

Так, президент багато разів висловлював своє захоплення лідерством і мужністю президента Зеленського у цей воєнний час. Очевидно, він багато разів особисто розмовляв із президентом Зеленським, і він знає – розуміє, в якому стресі перебуває президент Зеленський та весь український народ. І саме тому він, як і раніше, має твердий намір продовжувати підтримувати Україну в її боротьбі проти російської агресії... Він приватно і публічно висловлював цю повагу до президента Зеленського та викликів, з якими він і його співгромадяни зіштовхуються, - наголосив Джон Кірбі.

Володимир Зеленський та Джо Байден (фото — president.gov.ua)

Не можна також не згадати про те, що нещодавно команда Володимира Зеленського офіційно повідомила про згоду між офіційними Києвом та Вашингтоном щодо необхідності організації переговорів лідерів України та США уже в найближчому майбутньому.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?