Біля аеродрому в російському Енгельсі лунають вибухи
Категорія
Світ
Дата публікації

Біля аеродрому в російському Енгельсі лунають вибухи

Біля аеродрому в російському Енгельсі лунають вибухи
Джерело:  online.ua

Російські пропагандисти повідомляють, що вранці 29 грудня в районі аеродрому міста Енгельс, Саратовської області РФ, спрацювала ППО, а також лунали звуки вибухів.

Джерело: російське видання "Медуза", російські пабліки в Telegram База і Mash, канал Nexta і російське пропагандистське видання "РИА Новости", паблік "Енгельс онлайн", саратовський губернатор Роман Бусаргін в Telegram

У районі аеродрому в російському Енгельсі чули вибухи

Окрім того, наголошується,  що в Енгельсі лунала повітряна тривога.

У російських пабліках у Telegram і ВК публікують фото слідів ППО в небі. Користувачі мережі стверджують, що чули вибухи.

За словами саратовського губернатора Романа Бусаргіна, в Енгельському районі ППО знищила "невпізнаний об'єкт". Чиновник також заспокоює місцевих жителів, що загрози для безпеки цивільних немає.

Вкотре поширюється інформація про необхідність евакуації з Енгельса. Прошу зберігати спокій. Ніяка евакуація з міста не потрібна, - заявив Бусаргін.

Фото - telegram.org

Як уже згадувалося раніше, на російському аеродромі Енгельс знаходиться стратегічна авіація Російської Федерації.

Протягом поточного місяця ця авіабаза двічі зазнавала атак. Як вдалося дізнатися російським журналістам, це були удари українських безпілотників.

Не можна також не згадати про те, що представники місцевої влади Бєлгородської та Брянської областей РФ, які межують з Україною, заявили про роботу ППО і про нібито збиті дрони 29 грудня.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?