Біткоїн почав стрімко дорожчати. Аналітики вразили новим прогнозом щодо криптовалюти
Категорія
Економіка
Дата публікації

Біткоїн почав стрімко дорожчати. Аналітики вразили новим прогнозом щодо криптовалюти

Біткоїн почав стрімко дорожчати. Аналітики вразили новим прогнозом щодо криптовалюти
Джерело:  online.ua

Нещодавно біткоїн подолав позначку в 12 тисяч доларів за монету, оновивши абсолютний максимум цього року, встановлений ще у травні. Згідно з даними Coinmarketcap, станом на 9:10 за київським часом понеділка, 26 жовтня, один біткоїн коштує 13 091 доларів. Одна із найвідоміших криптовалют продовжує стрімко дорожчати. Не можна не звернути увагу на те, що на вихідних BTC оновив рекорду вартість 2020 року, досягнувши майже 13 330 доларыв за одну монету. Що важливо розуміти, курс криптовалюти зростає як щодо іноземних валют, так і щодо української нацвалюти – гривні. Зокрема, один біткойн коштує 370 604 гривні. Курс BTC/EUR 26 жовтня коливається на рівні 11 039 євро за одну одиницю криптовалюти, передає ONLINE.UA.

Фахівці з агенції з економічних прогнозів "30 Rates" дали свій прогноз на цей тиждень щодо ціни біткоїна.

  • У вівторок, 27 жовтня, в середньому курс за день буде 12 885 доларів.

  • У середу, 28 жовтня, очікують зростання криптовалюти до 13 135 доларів.

  • У четвер, 29 жовтня, біткоїн дещо впаде – до 12 942 доларів.

  • У п'ятницю, 30 жовтня, слід очікувати росту ціни біткоїна до 13 224 доларів.

Аналітикт Джош Рейджер звернув увагу на те, що з січня 2018 року курс біткоїна не перевищував позначку в 12 000 доларів на тижневому графіку. Окрім того, він наголосив, що на тижневих і місячних графіках кожен наступний максимум перевищує попередні рекордні значення. Криптотрейдер під ніком Dave the wave переконує, що вартість біткоїна може досягти 20 000 доларів. Також він зазначив, що після такого різкого стрибка курс криптовалюти чекає корекція.

Аналітик NewsBTC Аяш Джиндал прогнозує, що, оскільки біткоїн подолав позначки в 11 800 доларів та 12 000 доларів за одну монету, криптоактив і далі дорожчатиме. Він зазначив, що головна ціль покупців – курс 12 500 доларів за біткоїн, чого уже вдалося досягти. Тому криптовалюта дорожчатиме й далі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що аналітики прогнозують неймовірний ріст біткоїна в майбутньому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?