Бійці Легіону Свобода Росії пропонують жителям Бєлгородської області евакуюватись в Україну
Категорія
Події
Дата публікації

Бійці Легіону Свобода Росії пропонують жителям Бєлгородської області евакуюватись в Україну

Бійці Легіону Свобода Росії пропонують жителям Бєлгородської області евакуюватись в Україну
Джерело:  online.ua

Представники повстанського руху Легіону "Свобода Росії" заявили про відкриття гуманітарного коридору для евакуації росіян з території Бєлгородської області в Україну.

Джерело: Telegram Легіону Свобода Росії

Повстанці оголосили про евакуацію жителів Бєлгородської області в Україну 

Путінські військові продовжують хаотичний обстріл Бєлгородщини. Намагаючись хоч якось завдати удару по наших силах, ворог вогнем заливає населені пункти, не зважаючи на цивільні втрати... З огляду на загрозу для цивільного населення, ми погодили з українським командуванням відкрити гуманітарні коридори для бєлгородців, які потерпають від обстрілів армії режиму. Тож усі, кому необхідна допомога за добровільною згодою можуть бути евакуйовані вглиб України для надання притулку та всіх необхідних базових потреб. Для цього треба підійти до представників легіону "Свобода России" або Російського Добровольчого Корпусу і попросити про притулок, - зазначають російські повстанці.

За даними бійців, вранці 3 червня були удари артилерії по населених пунктах Шебекине, Нова Таволжанка, Муром та інші. Вони оприлюднили відео обстрілу села Муром.

Легіон Свобода Росії обіцяє росіянам ще більш цікаві події  

За словами представника політичного блоку Легіону "Свобода Росії" Олексія Барановського, є висока ймовірність захоплення низки населених пунктів на території Бєлгородської області.

Якщо буде можливість закріпитися і утримувати якусь територію тривалий час - значить там буде тимчасова озброєна адміністрація, будуть прийматися якісь заходи щодо взаємодії з населенням на тривалий період. Зараз, до речі, з населенням ніяких проблем у бійців звільнення немає, дуже велика кількість бажаючих приєднатися і інформація про переміщення поліції, армії нам надходить від місцевих жителів, що дуже приємно та надихає, - зазначає Барановський.

За його словами, існує також запасний план на випадок, якщо закріпитись не вдасться і необхідно буде відступити.

 Немає завдання героїчно зараз померти. Є завдання відволікати російську армію з інших напрямків, є завдання набиратися бойового досвіду, показувати Росії, що опір можливий і потрібно приєднуватися до нього, - пояснив Барановський.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?