Бійці РДК поділились подробицями нового рейду на територію Бєлгородської області
Категорія
Події
Дата публікації

Бійці РДК поділились подробицями нового рейду на територію Бєлгородської області

Бійці РДК поділились подробицями нового рейду на територію Бєлгородської області
Джерело:  online.ua

Представник повстанського руху "Російський добровольчий корпус" Олександр з позивним "Фортуна" повідомив про продовження військової операції в районі населеного пункту Шебекіно у Бєлгородській області поблизу кордону з Україною. 

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

Що відбувається у Бєлгородській області 

Операція на сьогоднішній день триває. По окремих моментах я сказати нічого не можу, але операція триває. Якщо ми говоримо про території, то це передмістя Шебекіно і Шебекіно, - зазначив боєць РДК.

Він також наголосив, що підрозділи злочинної армії РФ поступово нарощують інтенсивність бойових дій.

Власне, ми цього і добиваємося. Наше завдання - витягнути резерви, які стоять, в тому числі витягнути резерви з фронту. Інтенсивність збільшується. Це бронетехніка, авіація, особовий склад. З атаками акуратно, але нарощують, - підкреслив "Фортуна".

За його словами, населення прикордонних російських територій армію РФ особливо не хвилює - вони обстрілюють свою ж територію артилерією і авіацією, а також не забезпечують безпеку гуманітарних коридорів з Шебекіно, де зараз орудують мародери.

Також він зазначив, що жителі прикордонних регіонів РФ можуть евакуюватися на територію України, якщо звернуться безпосередньо до РДК.

Російські військові активно поширюють фейкове відео з Бєлгородської області 

За інформацією представників повстанського Легіону "Свобода Росії", що в район бойових дій закинули тік-ток батальйон "Ахмат".

Це спеціальні сили, які використовуються путінськими генералами виключно для створення постановочних відео. Тому ми очікуємо вже найближчим часом постановочних відео в цьому стилі від військ режиму, - пояснюють представники Легіону.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?