Як бійці РДК звільняють територію Росії — відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Як бійці РДК звільняють територію Росії — відео

Як бійці РДК звільняють територію Росії — відео
Джерело:  online.ua

1 червня Російський Добровольчий Корпус заявив, що продовжує свою масштабну операцію зі звільнення РФ від путінського режиму, а також показав, як його техніка разом із бійцями безперешкодно проникає вглиб країни-агресорки.

Джерело: РДК

Як добровольці з РДК звільняють територію Росії — яскраві відео

Вранці 1 червня бійці «Російського добровольчого корпусу» та «Легіону Свобода Росії» на своїх сторінках у соціальних мережах повідомили про те, що знову прориваються на територію РФ.

Представники РДК навіть оголосили про рейд до Бєлгородщини – цього разу у напрямку Шебекіно.

Згодом з'явилася інформація про бої на кордоні Росії та України – добровольці заявили про знищення російського міномету «Тюльпан» та завантаженого боєприпасами КАМАЗу.

Окрім того, вони додали, що накрили «Градами» будівлю МВС у Шебекіному. Варто зазначити, що це місто знаходиться поблизу Бєлгорода, там проживає приблизно 40 тис росіян.

Також почали надходити повідомлення про те, що росіяни спалюють документи біля адмінбудівель і в паніці залишають Шебекіно та Бєлгород.

Міноборони РФ стверджує, що їхнім військовим нібито вдалося відбити «три українські атаки» на Бєлгородську область. За словами очільника області Гладкова повідомив, Шебекіно потрапило під артобстріл, у місті спалахнула будівля гуртожитку.

Уже після 22:00 бійці РДК опублікували відео, на яких видно, як вони безперешкодно рухаються територією РФ.

РДК за добу взяли під контроль територію більше, ніж весь Бахмут

Не можна також не згадати про те, що 31 травня Російський Добровольчий Корпус заявив, що продовжує успішно звільняти територію РФ.

За словами бійців, їм вдалося викрасти новий ворожий БТР 82А.

 За добу нам удалося взяти під повний контроль територію за площею більше, ніж увесь Бахмут. Поки що це лише проба наших сил, хоча під час таких «вправ» ми змогли викрасти новий БТР 82А! Дальше більше! Слава РДК!, — повідомили російські добровольці.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?