Бійці ССО знищили три "Гради" росіян в районі Бахмута — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Бійці ССО знищили три "Гради" росіян в районі Бахмута — відео

Бійці ССО знищили три "Гради" росіян в районі Бахмута — відео
Джерело:  online.ua

Бійці Сил спеціальних операцій спільно з артилеристами Сил оборони знищили три російських "Гради" на Бахмутському напрямку.  

Джерело: ССО

Українські війська знищили три Гради в районі Бахмута

Оператори одного з підрозділів Сил спеціальних операцій в ході спеціальної розвідки виявили місцезнаходження трьох одиниць БМ-21 «Град» в тилу ворога, - повідомили в ССО.

Військові розповіли, що координати оперативно передали побратимам з Сил оборони.

У результаті вся техніка та особовий склад були знищені «смачними» влучаннями української артилерії.

Нагадаємо, що на Бахмутському напрямку ситуація загострилась, за словами заступниці міністра оборони Ганни Маляр.

Там триває двобій за перехоплення ініціативи. Контроль над одними й тими ж позиціями може двічі за добу втрачатись та відновлюватись. Ворог активно реагує на всі наші дії та створює на загрозливих напрямках по три лінії оборони.

Бійці ССО зайшли в російські окопи

Нагадаємо, що раніше цього місяця в ССО показали, як їхні бійці зайшли в окопи росіян з тилу та знищили 10 окупантів на Південному напрямку.

У ССО розповіли, що на півдні під час виконання завдання оператори морського центру спеціального призначення змогли зайти в тил до ворога. Бойова група воїнів ССО застала противника зненацька.

Оговтавшись від несподіванки деякі солдати противника намагалися чинити опір. Але, як видно по відео, знятому одним із наших воїнів – дарма.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?