Бізнес є бізнес: Лукашенко надумав миритися з ЄС
Категорія
Світ
Дата публікації

Бізнес є бізнес: Лукашенко надумав миритися з ЄС

Бізнес є бізнес: Лукашенко надумав миритися з ЄС
Джерело:  online.ua

Білоруський диктатор Лукашенко почав стверджувати, що республіці в умовах санкцій не можна відмовлятися від ринку Європейського Союзу, а, мовляв, необхідно, продовжувати співпрацю з відповідними країнами щодо просування вітчизняних товарів. З такою заявою він виступив під час зустрічі з урядом, чиновниками та керівниками найбільших білоруських підприємств.

Джерело:  "Зеркало"

Лукашенко зізнався, що не хоче втрачати ринок ЄС

Нам у жодному разі не можна йти з Євросоюзу. Це наш найближчий сусід. Ми половину там, на мою думку, працювали з експорту. З ними треба працювати. Сказ політиків уже йде на задній план. Бізнес є бізнес, - цинічно зазначив поплічник Володимира Путіна.

Нелегітимний президент також нагадав усім присутнім про високий попит у світі на мінеральні добрива і нафтопродукти, які має Білорусь. На переконання скандального політика, інтерес до купівлі вітчизняних товарів є й у офіційного Брюсселя.

Олександр Лукашенко (фото — kremlin.ru)

 Можливо, ми недостатньо активні у просуванні своєї продукції за цих умов на ті ринки. Якщо вони потребують наших товарів, вони також шукають шляхів придбати. Тому в жодному разі не можна відкидати їх і навіть у певній риториці, термінології, не можна це виключати. Навпаки, туди треба йти, створюючи нові ланцюжки для того, щоби торгувати, – додав білоруський диктатор.

Окрім того, Лукашенко почав вимагати від своїх підлеглих почати займатися питаннями торгівлі, а не безрезультативно нарікати на ЄС за санкції, які він ввів проти Білорусі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?