Бізнесмен Річард Бренсон відвідав Гостомель
Категорія
Україна
Дата публікації

Бізнесмен Річард Бренсон відвідав Гостомель

Бізнесмен Річард Бренсон відвідав Гостомель
Джерело:  online.ua

29 червня всесвітньо відомий бізнесмен, мільярдер та засновник компанії Virgin Galactic Річард Бренсон побував у Гостомелі Київської області. Про це повідомив голова Гостомельської селищної військової адміністрації Тарас Думенко.

Джерело: Фейсбук-сторінка Тараса Думенка

Бізнесмен Річард Бренсон прибув до України

Думенко звертає увагу на те, що бізнесмен підтримує Україну у її боротьбі з країною-агресоркою Росією, а також зацікавлений у допомозі нашій країні.

Річард Бренсон у Гостомелі (фото - facebook.com)

Річард Бренсон постійно виступає на підтримку України, її суверенітету, територіальної цілісності, а також за найжорсткіші санкції проти РФ, її лідерів та економіки. У Гостомелі він цікавився аеродромом ДП "Антонов", можливостями його відновлення. Разом з представниками "Укроборонпром" та ДП "Антонов" розповіли гостю про такі перспективи та наявні проєкти реконструкції летовища, - йдеться в повідомленні Думенка.

Річард Бренсон та Тарас Думенко у Гостомелі (фото - facebook.com)

Не можна не згадати про те, що ще 20 лютого 2022 року відомий британський мільярдер та засновник Virgin Річард Бренсон вкотре закликав світ допомогти Україні на тлі загрози вторгнення Росії.

Безсумнівно, продовження агресії Росії проти України демотивує тих, хто раніше хотів скорочувати запаси зброї, оскільки це говорить про те, що будь-яку угоду можна розірвати свавільно і в односторонньому порядку, — заявляв Бренсон напередодні вторгнення РФ в Україну.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?