Борода "мавпячий хвіст" стала новим трендом січня 2021 року
Категорія
Світ
Дата публікації

Борода "мавпячий хвіст" стала новим трендом січня 2021 року

Борода "мавпячий хвіст" стала новим трендом січня 2021 року
Джерело:  online.ua

У 2021 році в світі чоловічої моди набирає популярність новий тренд - борода "мавпячий хвіст". Багато чоловіків вже приміряли на себе новий образ і похвалилися мавпячими хвостиками на своєму обличчі в мережі. Сміливці, що зважилися піти в ногу з часом, потрапили під жорсткий троллінг - не всі користувачі зрозуміли їхнє бажання ходити на обличчі з рослинністю, яка дійсно нагадує хвіст тварини. Однак, оригінальне оформлення бороди у вигляді хвоста мавпи може прижитися в моді, що підтверджують численні фото в соцмережах, які демонструють, що чоловікам вже недостатньо ходити з традиційною бородою, передає ONLINE.UA.

Як відомо, борода "мавпячий хвіст" є не зовсім новим трендом. Його вже намагалися популяризувати в 2011 році, але тоді цей прояв моди не прижився в масах. В 2021 році мавпячі хвости знову ожили на чоловічих обличчях. Початок цьому поклав бейсболіст Майк Файерс, який втім зізнався, що зробив це заради того, щоб розсмішити колег по команді.

Але після цього багато чоловіків стали експериментувати і перевіряти, чи йде їм мавпячий хвіст. Причому, деякі чоловіки не просто оформляють бороду в довгу смугу, яка починається з скронь і закручується на вусах, а й виголюють смужки і фарбують їх, щоб більше бути схожим на мавп.

У мережі неоднозначно відреагували на новий тренд. Одні вважають, що борода "мавпячий хвіст" має місце в чоловічій моді, інші ж пишуть, що ніколи не зможу це зрозуміти.

"Борода мавпячий хвіст» на 100% захищає від небажаної вагітності; Довелося загугли бороди в стилі «мавпячий хвіст». Я ніколи не зможу це развідеть; Суперечлива думку: мені подобається тренд з бородою «мавпячий хвіст», чоловічі хвостики-шишки. І я думаю, що чоловіків в цілому варто заохочувати в їх самовираженні і несерйозності, що б не приносило їм радість; 2021 рік обіцяє бути цікавим ... ", - коментують в мережі новий тренд чоловічої моди.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що міжнародний дослідницький інститут Pantone нарешті назвав два головних кольори 2021 року. Ними стали Pantone 17-5104 Ultimate Grey ( "Бездоганний сірий") і яскравий жовтий Pantone 13-0647 Illuminating ( "Запалюючий"). Варто звернути увагу на те, що цей цікавий тандем прийшов на зміну Classic Blue, який був названий кольором, що минає. Відзначимо, що прогнозоване поєднання сірого і жовтого відтінків зустрічалося в колекціях багатьох брендів весна-літо 2021, а саме: Prada, Jacquemus, Gucci, Balmain і Givenchy. Команда Pantone запевняє, що ці відтінки гарантовано матимуть позитивний вплив на наше життя і гардероб в новому році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?