Британський актор Стівен Фрай приїхав до Києва і поділився першими враженнями — фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Британський актор Стівен Фрай приїхав до Києва і поділився першими враженнями — фото

Британський актор Стівен Фрай приїхав до Києва і поділився першими враженнями — фото
Джерело:  online.ua

Британський актор Стівен Фрай перебуває з візитом у Києві. Його запросили провести Саміт перших леді та джентльменів, який буде присвячено ментальному здоров'ю.

Джерело: Стівен Фрай

До Києва приїхав Стівен Фрай

Офіс президента в Україні запитав, чи можу я взяти на себе обов'язки на Саміті з питань психічного здоров'я, що проходить в Києві, столиці України. Зараз я їду туди різними способами, про які я не можу детально розказати. Велика честь, коли мене запрошують, і, на мій погляд, проведення такого саміту надзвичайно добре відображає відкритість, а також добрий глузд українського уряду. Зовсім не пропагандистський трюк, а реальне об'єднання неврологів, соціологів, психологів та тих, хто працює над травмами.

66-річний актор поділився враженнями від перебування у Києві. До Києва актор добирався потягом з Польщі.

Спальне купе від кордону з Польщею до Києва. Прибуваємо туди зараз.

Усе цілком нормально, але більшість британських готельних номерів не надають тобі захисні газові маски...

Який день. Не можу повірити, що я приїхав в Київ лише 12 годин тому: з того часу спостерігав за хірургічною операцією пораненого бійця (в операційній звучала сирена повітряної тривоги, але ніхто не звернув уваги, бо був пацієнт, про якого потрібно піклуватися. Далі я зустрів двох молодих чоловіків, які сміялися, дражнивши один одного через відмінності між їхніми новими протезами ніг. Тоді я поговорив з молодою жінкою, яка лише два тижні тому втратила чоловіка на російському фронті. Усі вони мали спільний надзвичайний гумор, а також глибоку непохитну рішучість відігнати від брами варварів та зберегти свою незалежність і суверенітет. Війна здатна проявляти в людях найгірше, але іноді й найкраще.

Окремий допис актор присвятив українській кухні.

Коли ти в Барнслі, жуй відбивну Барнслі, коли ти в Баті, їж батську булочку. Але я у Києві, тож це має бути котлета по-київськи.

 Провели надзвичайну і чудову розмову з художником Нікітою Тітовим, дуже добре відомим тут. Він прийшов з подарунком-сюрпризом, картиною мене, яка мене дуже зачепила.

Ми стояли близько до зруйнованих російських бронетранспортерів біля Михайлівського собору (зруйнованого росіянами ще в радянські часи, але після відбудованого). Тепер на репетицію завтрашнього саміту з психічного здоров'я.

Кімната пекла. Внутрішня частина переможеного російського бронетранспортера.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?