Чи може Путін влаштувати теракт на ЗАЕС — відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Чи може Путін влаштувати теракт на ЗАЕС — відео

Чи може Путін влаштувати теракт на ЗАЕС — відео
Джерело:  online.ua

Політолог Олексій Кошель звертає увагу на те, що контрнаступ Збройних сил України набирає обертів, а це означає, що Росія буде продовжувати робити усе можливе, щоб його зупинити. На переконання експерта, останнім аргументом російського диктатора Володимира Путіна може стати ядерна зброя або теракт на Запорізькій АЕС.

Джерело: "24 Канал"

Експерт спрогнозував, чи влаштує Росія теракт на ЗАЕС

Як вважає Олексій Кошель, Кремль розцінює ядерну зброю не лише для розв'язання зовнішніх проблем, а й внутрішніх.

Росія може використати черговий терористичний акт або тактичну ядерну зброю, або провокацію з так званою "брудною бомбою", щоб просто відвернути увагу свого суспільства, – прогнозує політолог.

На переконання експерта, враховуючи той факт, що Володимиру Путіну байдуже на російський народ – його ядерні погрози можуть здійснитися.

Олексій Кошель звертає увагу на те, що західні лідери досі бояться ескалації, а тому тема можливих переговорів між Україною та Росією майже досягла свого апогею.

З такими заявами виступають у США, Франції, Німеччині.

Що важливо розуміти, заяви світових лідерів майже не відрізняються – йдеться про успішний контрнаступ ЗСУ як підставу для перемовин.

Тепер на дипломатичному рівні, в інформаційному полі формуються можливі обриси переговорів. Я не виключаю, що Росія може спробувати використати останній аргумент – ядерну зброю, – зазначає Олексій Кошель.

Чи справді Росія може підірвати ЗАЕС

За словами експерта з міжнародних енергетичних та безпекових відносин та президента глобалістики "Стратегія XXI" Михайла Гончара, підрив російськими загарбниками Каховської ГЕС — це лише початок у запланованому диктатором Володимиром Путіним алгоритмі терактів та масштабних злочинів.

Йде певний алгоритм, в кінці якого проєкція загрози ядерного інциденту на Запорізькій АЕС, оскільки вона бере воду для систем охолодження реакторів саме з Каховського водосховища.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?