Чому ГУР досі не ліквідувало Путіна — пояснення Буданова
Категорія
Політика
Дата публікації

Чому ГУР досі не ліквідувало Путіна — пояснення Буданова

Чому ГУР досі не ліквідувало Путіна — пояснення Буданова
Джерело:  online.ua

Смерть чи вбивство російського диктатора Володимира Путіна — це саме та подія, на яку чекають не лише в Україні, а й у різних куточках світу. Однак, як зазначає очільник Головного управління розвідки Кирило Буданов, насправді все не так просто, як здається багатьом з нас. Насамперед йдеться про те, що ліквідація очільника Кремля може створити ще більше проблем для українського народу, ніж ми маємо наразі.

Джерело: "ТСН"

Буданов пояснив, чому ГУР досі не ліквідувало Путіна

Журналістка Наталя Мосійчук поцікавилася в очільника української розвідки, чи є домовленості, згідно з якими російського диктатора ліквідувати поки не можна.

Буквально – чи тримає хтось руки генерала Буданова зв'язаними?

За словами глави ГУР, тут зв'язані не руки, а мозок.

Треба думати над усіма кроками, що буде. Що нам вигідніше – убити його чи дозволити йому до кінця добити Росію? Що буде в разі, якщо спроба виявиться невдалою та які наслідки це викличе? За сукупністю цих факторів відбувається те, що ви зараз бачите, – сказав він.

Буданов підтвердив, що має своїх інсайдерів в оточенні Путіна

Як повідомив нещодавно глава української розвідки, його команді вдалося перехопити внутрішнє опитування МВС РФ, яке свідчило про підтримку громадянами РФ ватажка Групи "Вагнера" Євгена Пригожина.

Окрім того, Кирило Буданов нагадав журналістам, що точно передбачив повномасштабне вторгнення окупаційних військ РФ до початку великої війни 2022 року.

Хто виявився правий? Ми. У нас є свої джерела. У найближчих кабінетах (до Путіна — ред.), так би мовити. Тому ми зазвичай знаємо, що там відбувається, — наголосив очільник ГУР.

Читайте також:

  • Коли востаннє бачили справжнього Путіна — відповідь Буданова

  • У ГУР поставили під сумнів присутність реального Путіна на параді 9 травня

  • Кремлівський пропагандист Соловйов осоромився фейком про двійника Зеленського

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?