CNN дізнався про роботу мережі українських агентів у Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

CNN дізнався про роботу мережі українських агентів у Росії

CNN дізнався про роботу мережі українських агентів у Росії
Джерело:  online.ua

Як вдалося дізнатися американським журналістам, Україна створила у Росії мережу добре підготовлених агентів для диверсій та надає їм дрони власного виробництва, які, цілком можливо, потрапляють в країну-агресорку контрабандними маршрутами.

Джерело:  CNN  із посиланням на своїх інсайдерів

У РФ працює мережа українських агентів — дані CNN

Згідно з даними американських розвідників, проукраїнські агенти в Росії здійснили атаку на Кремль на початку травня, запустивши безпілотники з території Росії, а не України.

Поки владі США не вдалося з'ясувати, чи інші атаки безпілотників – зокрема одна, спрямована на Московську область, і ще один удар по нафтопереробних заводах на півдні РФ – були здійснені з російської території.

Анонімні джерела видання заявили журналістам, що українській владі вдалося сформувати диверсійні групи всередині країни-агресорки що складаються з проукраїнськи налаштованих людей, добре підготовлених для ведення такого роду війни.

Україна надала їм безпілотники українського виробництва. Двоє посадовців заявили CNN, що немає жодних доказів того, що будь-який з ударів був здійснений за допомогою американських безпілотників.

Інсайдери видання не могли пояснити, як Україні вдалося переправити дрони на територію РФ, однак два джерела заявили, що українська сторона створила добре відпрацьовані контрабандні маршрути, які можуть бути використані для відправки безпілотників або їхніх компонентів до Росії, де їх потім збирають.

У ГУР відповіли, що буде з Росією у разі смерті Путіна

На переконання представника ГУР Андрія Юсова, після смерті очільника КремляВолодимира Путіна в РФ почнуть будувати нові конструкції влади, можливо, навіть в нових географічних межах.

Не можна відштовхуватися від одного сценарію. Якщо Путін помре, або стане відомо, що він помер, чому ми думаємо, що залишиться місце Путіна? Навіть в історії Московщини були різні періоди: семибоярщина, семиолігарщина та багато інших прикладів. Конструкція, яка будувалася останні десятиліття з публічною інформацією про публічну «отрицательную жизнь» цього диктатора, просто рухне, - зазначив Юсов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?