Данілов назвав умову звільнення Ічкерії
Категорія
Політика
Дата публікації

Данілов назвав умову звільнення Ічкерії

Данілов назвав умову звільнення Ічкерії
Джерело:  online.ua

На переконання секретаря Ради національної безпеки та оборони України Олексія Данілова, після того, як не стане російського диктатора Володимира Путіна, Ічкерія буде вільною.

Джерело: "УП"

Ічкерія стане вільною після смерті Путіна — Данілов

Як тільки не стане Путіна, Ічкерія стане вільною країною. Чи то з Кадировим, чи то без Кадирова, повірте, це відбудеться обов’язково і дуже-дуже швидко. Тому що це – окрема країна, яка не має відношення до Російської Федерації від слова зовсім, - озвучив свій прогноз секретар РНБО.

Він також звернув увагу на те, що якби очільник Кремля не давав би Кадирову та всім його поплічникам можливості безкарно робити все, що їм заманеться в будь-якому місті Російської Федерації, "тоді б Ічкерія давно повстала і була уже вільною".

Насправді Путін боїться Кадирова. Тому що це людина, яка може створити йому дуже величезний клопіт, - пояснив Кадиров.

Варто зазначити, що декілька місяців тому секретар РНБО публічно радив скандальному главі Чечні Рамзану Кадирову забиратися з України і відстоювати незалежність рідної землі, поки Володимир Путін не взявся за її тотальне знищення.

Поки не пізно, йдіть з України й воюйте за Незалежність Ічкерії – це краща гарантія, щоб Росія вдруге не стерла з землі місто Джохар (Грозний). Якщо не знищити РФ, вони повернуться, аби знову вбивати чеченських жінок і дітей. Ви ж не забули... - наголосив Олексій Данілов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?