Данілов попередив українців про новий складний період у війні
Категорія
Політика
Дата публікації

Данілов попередив українців про новий складний період у війні

Данілов попередив українців про новий складний період у війні
Джерело:  online.ua

Секретар Ради національної безпеки й оборони України Олексій Данілов звертає увагу на те, що він не може назвати орієнтовну дату завершення війни. Як стверджує представник команди президента, перемога не настане швидко, а українцям потрібно бути готовими до того, що наступні 2-3 місяці справді будуть важкими.

Джерело: "Радіо Свобода"

Складний період у війні може тривати і 3 місяці - попередження Данілова

На жаль, сьогодні сказати точну дату, що це (перемога – ред.) буде завтра або післязавтра, я не можу. Попереду ще складна, тяжка робота на фронті, на великій відстані фронту – більше ніж дві тисячі кілометрів. Маємо розуміння, що ми мусимо почистити всю нашу державу, включно з Кримом, від тієї мерзоти, яка сюди приперлася. Це важка робота. І якщо хтось каже, що це можна зробити за тиждень, за два – я не є таким оптимістичним, - зізнався Олексій Данілов.

Він також попередив, що у 2023 році українців та команду президента Володимира Зеленського чекає дуже багато роботи і це потрібно розуміти.

На переконання секретаря РНБО, довгоочікуваний усіма "перелом" у війні уже стався.

Так, буде складно, нам не можна розслаблятися, але, повірте, все буде. Давайте почекаємо… Складний період зараз буде щонайменше місяць-півтора-два, а може, і три. Нам треба пройти цей складний шлях, – наголосив Олексій Данілов.

Як стверджує чиновник, цей складний період пов’язаний із датами, які визначає для себе оточення диктатора Володимира Путіна. Насамперед йдеться про річницю початку повномасштабного вторгнення РФ.

Олексій Данілов попереджає українців, що є ознаки того, що країна-агресорка готує загострення в лютому.

Як вдалося дізнатися редакції Bloomberg від своїх джерел у Кремлі, новий наступ армії РФ може початися в лютому-березні – росіяни хочуть отримати перевагу на полі бою до того, як Україні передадуть танки міжнародні партнери.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?