Данілов спрогнозував падіння режиму Путіна та розвал РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Данілов спрогнозував падіння режиму Путіна та розвал РФ

Данілов спрогнозував падіння режиму Путіна та розвал РФ
Джерело:  online.ua

За словами секретаря РНБО Олексія Данілова, після падіння режиму кремлівського диктатора та військового злочинця Володимира Путіна РФ неодміно розвалиться і тоді її треба буде позбавити ядерного арсеналу.

Джерело:  24 канал

Данілов прогнозує падіння режиму Путіна найближчим часом

Це буде 100%. Я вже говорив не раз, що це буде при нашій пам'яті. Також і Росія розвалиться при нашій пам'яті, - зазначив Данілов.

На думку секретаря РНБО, після падіння путінської диктатури, РФ не зможе зберегтись у нинішньому складі.

Це станеться. Ми б дуже хотіли, щоб це сталося "вчора", але ще потрібно трохи почекати, - підкреслює Данілов.

Володимир Путін та Сергій Шойгу (фото - .flickr.com)

За його словами, з Росії повинні прибрати зброю, в тому числі ядерну, оскільки дуже небезпечно залишати країну з ядерним озброєнням, яка може вести себе так, як вона вважає за потрібне, нехтуючи законами, ООН і всіма правилами і нормами, які сьогодні є.

Це дуже-дуже небезпечно. Якщо хтось вважає, що там не з'явиться інший Путін, то, повірте, я вже говорив, їх там дуже багато бажаючих стати Путіним, - зазначає секретар РНБО.

Данилов нагадав, що є країни, які ніколи в житті ні на кого не нападали, а є держави, які постійно живуть в нападі на інші країни.

Росія одна з тих, хто перебуває в постійному нападі на інші держави. Постійно пхають ніс і роблять замах на чужі території, - зазначає секретар РНБО.

Данілов також повідомив, що на 15 червня запланова вже третя зустріч міністрів понад 40 країн світу у форматі попередніх зустрічей на німецькій військовій базі "Рамштайн".

Те, що стосується зустрічі міністрів, то можу підтвердити, що 15 червня готують наступне засідання. Це говорить про те, що наші партнери будуть працювати над цим питанням. Нам це треба на "вчора". Це важлива річ. Усе, що вони роблять сьогодні, треба було робити раніше. Проте якщо вони це зроблять "завтра", то ми так само будемо вдячні, - зазначив секретар РНБО.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?