Данілов та Кулеба назвали ще одну ключову умову для переговорів між Україною та РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Данілов та Кулеба назвали ще одну ключову умову для переговорів між Україною та РФ

Данілов та Кулеба назвали ще одну ключову умову для переговорів між Україною та РФ
Джерело:  online.ua

За словами секретаря РНБО Олексія Данілова та очільника МЗС Дмитра Кулеби, Україна не відмовляється від переговорів із РФ, але не з представниками злочинного режиму диктатора Володимира Путіна.

Джерело:  Politico

Переговорів із диктаторським режимом Путіна не буде 

За словами Данілова, наразі переговори із представниками злочинного кремлівського режиму на чолі із Путіним навіть важко уявити після видачі Міжнародним кримінальним судом ордеру на арешт диктатора.

На думку секретаря РНБО, Путін мав постати перед судом ще у 2014 році після збиття його бойовиками на Донбасі малазійського авіалайнера MH17.

Зараз 2023 рік, а цей виродок досі не несе жодної відповідальності. Тепер ми маємо з ним розмовляти після того, як він убив 500 наших власних дітей? Що це за світ, у якому ми живемо?- питається Данілов.

Чому Україна відмовляється від переговорів із Кремлем 

За словами Кулеби, ще до видачі МКС ордера на арешт Путіна в Україні не сумнівались у безглуздості  діалогу з російським диктатором після того, як усі попередні спроби провалились.

Він нагадав про рішення РНБО, яке на офіційному рівні заборонило переговори з Путіним.

Путін ігнорує все, все, чого він хоче, - це більше війни, більше вкрадених українських дітей, більше вбитих українців та більше захоплених українських земель. Як можна впоратися з таким злом? Його треба придушити силою, - впевнений Кулеба.

Міністр уточнив, що Україна загалом припускає переговори з країною-агресором.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?