Данілов відповів Пєскову на заяву про мир на умовах РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Данілов відповів Пєскову на заяву про мир на умовах РФ

Данілов відповів Пєскову на заяву про мир на умовах РФ
Джерело:  online.ua

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов прокоментував цинічну заяву речника Кремля Дмитра Пєскова про те, що Росія ніколи добровільно не покине окуповані території України, а всі "мирні" договори мають враховувати "нові території РФ".

Джерело: Твіттер-сторінка Олексія Данілова

Данілов відреагував на слова Пєскова про мир на умовах Росії

Немає ніяких реалій, в яких існують "нові території в складі рф". Кремлеспікерам час вийти зі стану інформаційної маячні. Реалії РФ – це ганьба, поразка та її розвал.Без урахування цих реалій ніякий "мирний план" не відбудеться. Спілкуванням з Іблісами призводить до прикрого випадіння з реальності, - наголосив Олексій Данілов.

Як уже згадувалося раніше, прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков публічно почав стверджувати, що будь-який "мир" з Україною повинен, мовляв, базуватися на тому, що окупаційні війська РФ залишаться на захоплених територіях нашої країни.

Що важливо розуміти, очільник Кремля Володимир Путін продовжує вдавати, що хоче переговорів щодо миру з Україною, а офіційний Київ нібито відмовляється від них. Російський диктатор стверджує, що буде продовжувати війну, доки команда Володимира Зеленського не змінить позицію.

Американська влада переконана, що Москва може використовувати дипломатичні переговори про припинення війни в Україні як трюк для поліпшення своєї тактичної позиції на полі бою.

Офіційний Лондон попереджає, що президент РФ може використати тему переговорів для поповнення запасів своїх військ перед початком нового наступу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?