Данілов заявив про перетворення РФ на колонію іншої сусідньої держави
Категорія
Політика
Дата публікації

Данілов заявив про перетворення РФ на колонію іншої сусідньої держави

Данілов заявив про перетворення РФ на колонію іншої сусідньої держави
Джерело:  online.ua

За словами секретаря РНБО Олексія Данілова, РФ, особливо після поразки у розв'язаній Кремлем злочинній війні проти України, може перетворитись на колонію іншої сусідньої держави, під контроль якої вже наразі стрімко переходить.

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

Данілов прогнозує зміну влади в РФ 

У росіян можуть з'явитися нові "власники". Ми сьогодні спостерігаємо, що одна країна-сусід поступово підминає РФ під себе, бо там є свої інтереси. Це дуже небезпечна тенденція для миру та для нас, - зазначив секретар РНБО.

При цьому на запитання про те, чи йдеться про Китай, Данілов не відповів ствердно, але й не заперечив.

Він зазначив, що зараз необхідно звернути увагу на ті процеси, які відбуваються з Росією. Зокрема, у неї залишилося ракет лише на дві-три потужні атаки.

Ми повинні мати на увазі, що вони можуть отримати "несподіваних друзів" і Росія може стати колонією. Якщо хтось вважає, що з Росією потрібно вести переговори, то я вважаю, що Росію треба знищувати. І якнайшвидше, - підкреслив секретар РНБО.

Між тим, на думку відомого російського політолога та публіциста Андрія Піонтковського, після того, як грунт у зонах бойових дій на сході України добре промерзне, українські військові можуть піти у вирішальний наступ.

За його словами, вирішальні бойові дії триватимуть протягом січня та лютого, оскільки у березні відлига буде значно заважати пересуванню важкої техніки.

В української армії ініціатива. Є дуже слабке місце у російській обороні. Це лінія Мелітополь-Бердянськ з перспективою створення величезного котла. Ось, отримавши той набір озброєння, який сформував Залужний, в українців не просто великі шанси, а дуже серйозна ймовірність втілити цей наступ, який вирішить результат війни, - зазначив Піонтковський.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?