Дата денацифікації Кримського мосту вже призначена — Цимбалюк
Категорія
Україна
Дата публікації

Дата денацифікації Кримського мосту вже призначена — Цимбалюк

Дата денацифікації Кримського мосту вже призначена — Цимбалюк
Джерело:  online.ua

Український журналіст та аналітик Роман Цимбалюк звертає увагу на те, що протягом останніх днів  почастішали ракетні обстріли по залізничній інфраструктурі, оскільки у Кремлі переконані, що залізницею йде зброя та боєприпаси Україні. Однак за кожен удар країна-агресорка повинна буде заплатити.

Джерело: Ютуб-канал Романа Цимбалюка

Цимбалюк прогнозує, що Україна знищить Кримський міст

Я розумію, що їм приносять задоволення удари по п'ятиповерхівках, дев'ятиповерхівках, адже це так пестить его російського солдата. Але не все тут так просто. Чому вони так нервують? Цьому є пояснення. Річ у тім, що взагалі-то вже призначена дата денацифікації Кримського моста, - заявляє Роман Цимбалюк.

За словами журналіста, найбільше армія РФ боїться постачання в Україну американських ракетних систем HIMARS. Як стверджують військові експерти, це гібрид, щось середнє між РСЗВ та російським "Іскандером".

Що важливо розуміти, вони оснащені високоточними ракетами, які досягають цілей за 300 кілометрів.

Це означає, що в зоні ураження будуть у минулому такі чудові міста, як Бєлгород, Курськ, Брянськ, Воронеж. Ну і, звичайно, Кримський міст. Я вам колись казав, що вони не чіпають міст через Дніпро, а ми не чіпаємо Кримський міст. Днями у Дніпрі завдали удару по мосту через нашу головну річку. Це вони пройшли точку неповернення, - наголосив Цимбалюк.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?