ДБР розслідує законність виїзду за кордон українських політиків і бізнесменів
Категорія
Україна
Дата публікації

ДБР розслідує законність виїзду за кордон українських політиків і бізнесменів

ДБР розслідує законність виїзду за кордон українських політиків і бізнесменів
Джерело:  online.ua

Державне бюро розслідувань почало досудове розслідування за фактом перебування багатьох українських військовозобов’язаних бізнесменів та політиків у Монако, Монте-Карло та Ніцці.

Джерело: ДБР

У Монако ховаються українські бізнесмени та політики

Працівники ДБР розпочали досудове розслідування за фактом, оприлюдненим у журналістському розслідуванні «Української правди», щодо виїзду до Князівства Монако під час російської агресії військовозобов’язаних громадян України, - повідоми в ДБР.

Зокрема, у рамках розслідування кримінального провадження будуть досліджені обставини перетину державного кордону України фігурантами даного розслідування та роль і місце в цьому процесі посадових осіб правоохоронних органів.

Перед цим "Українська правда" провела журналістське розслідування. Виявилось, що під час війни в Україні у Монако, Монте-Карло та Ніцці облаштувалися десятки "VIP-біженців" — українських бізнесменів та політиків.

Серед них бізнесмен Костянтин Жеваго, брати Ігор та Григорій Суркіси, забудовник Вадим Єрмолаєв, забудовник та депутат Київради Вадим Столар та інші.

Деякі з них перебувають у розшуку.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?