Дедалі більше країн відмовляються приймати заявки на отримання віз від росіян
Категорія
Світ
Дата публікації

Дедалі більше країн відмовляються приймати заявки на отримання віз від росіян

Дедалі більше країн відмовляються приймати заявки на отримання віз від росіян
Джерело:  online.ua

Уже 30 серпня, під час наступної зустрічі міністрів закордонних справ Європейського Союзу, члени ЄС детально розглянуть питання обмеження громадян РФ у європейських туристичних візах. Поки ж окремі країни вводять свої локальні обмеження для росіян.

Джерело: ONLINE.UA

Які країни уже відмовляються приймати заявки на отримання віз громадян РФ

Міністр закордонних справ Фінляндії Пекка Гаавісто уже представив у четвер, 4 серпня, план щодо обмеження туристичних віз для громадян Росії.

Влада Болгарії  підтвердила, що сповільнила процес оформлення віз для росіян.

У Бельгії, до прикладу, можна подати лише на студентську візу, візу для дослідників та одноразову робочу.

Окрім того, наголошується, що в Естонії візи видають тільки для членів сімей громадян Естонії, осіб з посвідкою на проживання, а також для похорону близьких або термінового лікування.

У Чехії розглядають заяви винятково членів сімей громадян ЄС.

У Словаччині видають візи лише за крайньої потреби, а також для деяких видів працівників (медики, вахтовики, сільські працівники, працівники на транспорті, дипломати та працівники високої кваліфікації, приїзд яких економічно необхідний).

Данія видає візи лише для офіційних візитів.

У Латвії, до прикладу, можна подати заяву виянтоково на похорон близького.

У Литві видають візи для членів сімей громадян ЄС, осіб із документом про литовське походження чи документом про право на відновлення у громадянстві Литви. Також можна одержати візу і для сім'ї.

У Мальті розглядать заявки членів сімей громадян ЄС. У виняткових випадках можна спробувати подати документи на студентську чи робочу візу. Але все вирішуватимуть індивідуально.

Влада Нідерландів може видати візу з гуманітарних причин.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?