День матері 2021: оригінальні ідеї подарунків для матусь
Категорія
Ідеї подарунків
Дата публікації

День матері 2021: оригінальні ідеї подарунків для матусь

День матері 2021: оригінальні ідеї подарунків для матусь
Джерело:  online.ua

День матері в Україні за традицією відзначається у другу неділю травня - в 2021 році він припадає на 9 число. В це прекрасне свято не забудьте привітати найріднишу людину та зробити їй приємний сюрприз.

Джерело: ONLINE.UA

Що подарувати на День матері - пропонуємо найцікавіші і небанальні ідеї подарунків, які обов'язково зворушать і сподобаються вашим матусям.

Що подарувати на День матері - приємні емоції

Варіантів подарунків на День матері безліч, адже мама, як ніхто інший, буде щиро рада навіть найменшому знаку уваги і поваги від своєї дитини. Але якщо ви хочете подарувати їй справжній сплеск емоцій, то можете вдатися до допомоги фахівців. Наприклад, відмінним подарунком для матусі в День матері може стати сертифікат на послуги спа-салону, де вона зможе не тільки отримати море емоцій від ексклюзивних процедур, а й фізично відновитися після щоденної турботи про сім'ю.

А може бути ваша мама з дитинства мріє стрибнути з парашутом або опанувати верхову їзду на конях? Тоді ви зможете втілити її мрію в реальність і влаштувати спільну прогулянку в повітрі або на кінному іподромі.

Подарунок на День матері - смачний презент

Здивувати маму в День матері можна також смачним подарунком. Наприклад, замовити авторський набір цукерок, на обгортках яких будуть написані теплі і ніжні слова про матусю.

В повний захват привести свою найріднішу людину ви зможете і власноруч. Наприклад, приготувавши смачний торт або святкову вечерю.

Сюрприз на День матері - домашній затишок

Великим подарунком для мами в День матері стане допомога дітей по будинку. Вона буде неймовірно щаслива, якщо її юні спадкоємці наведуть порядок в квартирі, поки вона буде відпочивати або насолоджуватися читанням улюбленої книги.

Більш дорослі діти можуть подарувати мамі в День матері корисну домашню техніку. Це може бути робот-пилосос, який буде підтримувати постійну чистоту в будинку, звільнивши вашу маму від цього завдання, або ж кухонний комбайн, який в рази скоротить час на приготування обіду.

Креативний подарунок на День матері - альбом спогадів

Небанальним подарунком на День матері стане альбом спогадів. Його можна створити як своїми руками, так і замовити в фотосалонах. У нього зазвичай включають архівні сімейні фото, які нагадають вашій мамі щасливі і радісні моменти, що відбулися багато років тому.

Оригінальній подарунок на День м атері - сімейна фотосесія

Замість альбому спогадів на День матері можна подарувати сімейну або її одиночну фотосесії. Допоможіть мамі створити гарний образ для неї, а після роздрукуйте вдалі кадри і прикрасьте ними ваш будинок.

Приємний подарунок на День матері - день шопінгу

Щоб подарувати мамі приємні і потрібні подарунки, влаштуйте з нею день шопінгу. У День матері пройдіться по магазинах і оновіть гардероб своєї матусі.

Якщо ваша мама багато часу проводить на кухні і любить готувати, то ви можете заглянути в відділи з посудом. Там вона зможе оновити свій "кухонний гардероб", а новий посуд кожен день буде нагадувати їй про вас.

Що подарувати на День матері - культурний відпочинок

Відмінний подарунком для матусі в День матері стане культурна програма. Ви можете запросити її на екскурсію в одне з найцікавіших міст України або влаштувати пікнік за містом.

Не менш порадує маму в свято і квиток на виставку улюбленого художника або концерт улюбленого виконавця. А якщо ви відвідаєте їх разом, то щастю мами не буде меж.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?