Динамо оголосило всіх суперників на зимові спаринги
Категорія
Спорт
Дата публікації

Динамо оголосило всіх суперників на зимові спаринги

Динамо оголосило всіх суперників на зимові спаринги
Джерело:  online.ua

Київський футбольний клуб "Динамо" вже незабаром спрямує до Об'єднаних Арабських Еміратів для проведення зимових зборів. Там команда проведе кілька тренувальних спарингів з іноземними суперниками. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт киян.

За оприлюдненими подробицями, так звана зимова відпустка триватиме до 11 січня.

"Пройшовши традиційне медобстеження в Києві, "біло-сині" вирушать на тренувальний збір, який пройде в ОАЕ. Тим часом стали відомі команди, які стануть першими спаринг-партнерами динамівців у 2021 році. 18 січня підопічні Мірчі Луческу поміряються силами з чемпіоном Польщі, "Легією" з Варшави, а 21-го зіграють із найсильнішою командою Білорусі – "Шахтарем" із Солігорська", - заявили у пресслужбі.

Двобої заплановані на 16:00 за київським часовим поясом. Їх будуть відкрито транслювати на офіційному каналі "Динамо" на відеохостингу YouTube.

"Про інші поєдинки буде повідомлено додатково, наразі ведуться переговори з потенційними спаринг-партнерами", - наголосили у пресслужбі.

Нагадаємо, у сезоні 2020/21 "Динамо" не витримало боротьбу за плей-офф Ліги чемпіонів, однак зуміло завоювати автоматичний вихід з групи в Лігу Європи.

Вихід до ЛЄ стався завдяки мінімальній перемозі над угорським "Ференцварошем" з рахунком 1:0. Він находився на останній позиції в групі.

Як повідомляв ONLINE.UA, українська асоціація футболу провела жеребкування матчів серед команд, які вийшли до чвертьфіналу Кубка України. На полях різних стадіонів боротимуться, зокрема, київське "Динамо" та донецький "Шахтар". Місцем жеребкування став київський Будинок футболу. Були сформовані чотири пари команд.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?