Disney зняв ремейк культового фільму "Сам удома" й назвав дату прем'єри
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Disney зняв ремейк культового фільму "Сам удома" й назвав дату прем'єри

Disney зняв ремейк культового фільму "Сам удома" й назвав дату прем'єри
Джерело:  online.ua

Нещодавно офіційно стало відомо, що компанія Disney завершила роботу над ремейком культового фільму минулого століття "Сам удома". Ба більше, вона вже навіть оголосила дату прем'єри на своєму стримінговому сервісі –12 листопада 2021 року. 

Джерело: Deadline

Disney зняв ремейк фільму "Сам удома"

За словами інсайдерів, Disney + вже готова представити своє бачення історії про маленького хлопчика, який залишається сам удома на Різдво. Ця заява підтверджує довгоочікуване відродження старої франшизи 2000-их років від студії 20th Century.

Варто звернути увагу на те, що кіномани вперше дізналися про виробництво шостого фільму франшизи після придбання компанією Walt Disney студії 20th Century Fox і прав на всі фільми студії.

Окрім того, наголошується, що у Disney + працюють над оновленням таких франшиз від Fox, як "Гуртом дешевше", "Ніч у музеї" і "Щоденник слабака".

Чого очікувати від ремейку "Сам удома"

Ремейк культового фільму отримав назву "Сам удома: дім, милий дім". Його прем'єру уже запланували 12 листопада - кіноновинка буде доступною винятково на стримінговому сервісі Disney +.

"Сюжет фільму буде заснований на оригінальному сценарії Джона Г'юза, автора фільму з Маколеєм Калкіним "Сам вдома". Звісно, що цього разу сім'я так само залишає випадково хлопця удома на Різдво, але їде в Японію, а не Флориду (як у сюжеті оригінального фільму). Хлопчику доведеться самотужки обороняти дім від злочинців та грабіжників, якими виступить сімейна пара", - йдеться в повідомленні.

Головні ролі у рімейку дісталися:

  • Елізабет Клер Кемпер ("Офіс") – роль мами,

  • Робу Делані ("Дедпул 2") – роль тата,

  • Арчі Єйтсу ("Кролик Джоджо") – роль хлопчика.

Варто нагадати про те, що було п'ять попередніх випусків Fox франшизи "Сам удома", яка почалася в 1990 році з комедії Кріса Колумба, написаної Г'юзом, з Маколеєм Калкіним в головній ролі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?