До Білорусі можуть перекинути нову групу російських солдатів – ЗМІ
Категорія
Світ
Дата публікації

До Білорусі можуть перекинути нову групу російських солдатів – ЗМІ

До Білорусі можуть перекинути нову групу російських солдатів – ЗМІ
Джерело:  online.ua

Росія не має наміру закінчувати війну та зупиняти свою «навчальну» діяльність на території Білорусі.

Джерело: моніторингова група Беларускі Гаюн

До Білорусі привезуть нову групу окупантів

Збройні сили РФ планують продовжувати "військові навчання" у Білорусі, а також можуть перекинути в РБ нову "партію" своїх солдатів для цих навчань.

Супутникові знімки проаналізовані моніторинговою групою "Беларускі Гаюн" свідчать, що незабаром кількість російських військових у Білорусі збільшиться.

ЗС РФ не збираються згортати свій "тренувальний табір" на полігоні, і варто очікувати перекидання в РБ нових груп військових для навчання, — пише Беларускі Гаюн.

Свіжі супутникові знімки полігону Обуз-Лесновський свідчать про проведення ротації та виведення частини російського контингенту з Білорусі.

Фото: t.me/Hajun_BY

Моніторингова група зазначає, що, попри зменшення кількості російських військових на полігоні, імовірно порожні намети для проживання особового складу поки не були демонтовані.

Велика колона з технікою 11-ї механізованої бригади ЗС РБ (30+ одиниць) була помічена у Слонімі. Також у Мінську було помічено колону техніки 120-ї механізованої бригади (30+ одиниць), яка прямувала на станцію Озерище для навантаження, - йдеться в повідомленні.

Росія ще на тиждень продовжила військові навчання у Білорусі

Російське командування в черговий раз продовжило термін військових навчань в Білорусі.

Спільні військові навчання Росії та Білорусі безперервно йдуть від 29 квітня 2022 року.

Військові навчання знову продовжили, цього разу до 27 березня. Загальна кількість продовжень склала 47 тижнів.

Таким чином, ми бачимо чергове подовження навчань на тиждень на білоруських полігонах, які безперервно тривають від 29 квітня 2022 року. Загальна кількість подовжень склала 45 тижнів. ЗС РБ покращують навички, стають більш підготовленими до оборони, але, як і раніше, вони не готові до наступальних дій через відсутність реального бойового досвіду, — повідомляє моніторингова група.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?