До КМДА прийшли з обшуками через загибель людей біля закритого укриття у Києві
Категорія
Україна
Дата публікації

До КМДА прийшли з обшуками через загибель людей біля закритого укриття у Києві

До КМДА прийшли з обшуками через загибель людей біля закритого укриття у Києві
Джерело:  online.ua

У КМДА повідомили про обшуки правоохоронців в Департаменті муніципальної безпеки у рамках слідства щодо загибелі людей через закрите укриття у поліклініці Деснянського району Києва.

Джерело: КМДА

Правоохоронці проводять обшуки у КМДА

У Департаменті муніципальної безпеки КМДА проходять обшуки у рамках слідства щодо ситуації з укриттям у поліклініці в Деснянському районі, - йдеться у повідомленні.

У Департаменті наголосили, що надали правоохоронцям усі запитувані документи, а керівництво та співробітники всебічно сприяють слідству.

Суспільне передає, що обшуки також проводять у поліклініці та РДА Деснянського району, де правоохоронці перевіряють службову документацію та опитують свідків і потерпілих.

Допитують керівництво та персонал медзакладу для встановлення посадовців, відповідальних за експлуатацію укриття та забезпечення вільного доступу до нього під час повітряної тривоги, - сказала речниця Київської міської прокуратури Надія Максимець.

Загибель людей біля укриття у Києві

Через падіння уламків ракет 1 червня у Києві загинуло дві жінки та 11-річна дівчинка. Постраждало 16 осіб, із них семеро - госпіталізовані.

Після трагедії мер Києва Віталій Кличко заявив, що розслідування має встановити, чи було зачинене укриття поліклініки в Деснянському районі. Проте зараз це встановити неможливо, оскільки двері вибиті вибухом.

Також було ініційоване тимчасове відсторонення від виконання обовʼязків посадовців Деснянського району.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?