Друг Путіна Земан заявив, що Трамп хотів влаштувати Майдан в США
Категорія
Політика
Дата публікації

Друг Путіна Земан заявив, що Трамп хотів влаштувати Майдан в США

Друг Путіна Земан заявив, що Трамп хотів влаштувати Майдан в США
Джерело:  online.ua

Впливові міжнародні гравці продовжують коментувати останні криваві події в США. Так, поплічник й друг очільника Кремля Володимира Путіна та чинний президент Чехії Мілош Земан неочікувано для всіх порівняв заворушення в американському Капітолії з українським Майданом, а також наголосив, що вкрай негативно ставиться до революційних подій. Окрім того, політик висловив думку, що очільник Білого дому Дональд Трампа зганьбився, і наразі ніхто та ніщо не зможе врятувати його репутацію. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Blesk.

"Загалом я не люблю насильницькі революції, тому, наприклад, мені теж не подобається Майдан і щось подібне, що, як ви знаєте, відбулося в Києві. І тепер у американців це прямо вдома", — відреагував лідер Чехії на штурм Капітолія прихильниками Трампа.

Друг Путіна переконує, що саме чинний американський президент відповідальний за останні події, які відбулися у Вашингтоні. Політик наголошує, що все склалося так трагічно саме тому, що очільник Білого дому відмовився визнавати результати виборів.

"Дональд Трамп не визнав поразки... але, що ще гірше, він кинув тисячі людей в бій перед Капітолієм і всередині. Це побічно призвело до загибелі п'яти осіб, більшість з яких були його послідовниками. Це боягузтво політика, що відходить", — озвучив свою думку з цього приводу Мілош Земан.

Окрім того, поплічник Володимира Путіна нагадав, що історія знала дуже багато політиків, які спочатку вселяли надію, а потім розчаровували.

"Але я дійсно не можу згадати — хоча такі випадки, безумовно, були в історії, їх точно не було в американській історії — жодного американського президента, який пішов би з такою ганьбою", — наголосив Мілош Земан.

Варто також нагадати, що демократи Палати представників планують уже 11 січня голосувати, щоб закликати віце-президента Майка Пенса вжити заходів для усунення чинного глави Білого дому Дональда Трампа з посади після штурму Капітолію його прихильниками.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Ненсі Пелосі назвала Дональда Трампа "служницею Путіна".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?