Дружина Саакашвілі вперше прокоментувала його роман з депутаткою Ясько
Категорія
Світ
Дата публікації

Дружина Саакашвілі вперше прокоментувала його роман з депутаткою Ясько

Дружина Саакашвілі вперше прокоментувала його роман з депутаткою Ясько
Джерело:  online.ua

Колишня перша леді Грузії, дружина Міхеїла Саакашвілі Сандра Рулофс вперше висловилася про відео її законного чоловіка з депутаткою “Слуги народу” Єлизаветою Ясько, в якому вони заявили про свій роман. Для неї його нові стосунки зі «слугою» стали несподіванкою. 

Джерело: Facebook Сандри Рулофс.

52-річна Сандра Рулофс висловила підтримку Саакашвілі як політику і заявила, що він має бути звільнений.

“Михайло Саакашвілі є політв’язнем, і як громадянка Грузії, я повністю підтримую вимогу його звільнення”, - наголосила жінка.

Однак вчинок Міхеїла Саакашвілі і Лізи Ясько вона вважає неприйнятним.

"Багато розгублених друзів і товаришів запитують мене про моє особисте життя. Я не приховую від вас, що зміст відео, яке оприлюднене ввечері в п’ятницю, був для мене несподіваним, а форма – абсолютно неприйнятною. Незважаючи на особисті емоції, я зберігаю спокій і вірю, що ми вийдемо переможцями з цієї битви", – написала Сандра Рулофс.

Зазначимо, що Міхеїл і Сандра одружилися в 1993 році. У них є двоє синів. Наразі Сандра Руфолс живе у Нідерландах з молодшим сином Ніколозом. Старший син Саакашвілі Едуард живе і навчається в США.

Міхеїл Саакашвілі і Ліза Ясько заявили про стосунки

Нагадаємо, 1 жовтня 52-річний експрезидент Грузії Михайло Саакашвілі, якого затримали в Тбілісі, опублікував відео, в якому заявив про стосунки із 31-річною депутаткою від «Слуги народу» Єлизаветою Ясько.

В свою чергу Ясько опублікувала допис на підтримку Саакашвілі і підтвердила роман.

«Ми записали це відео до від‘їзду Михайла Mikheil Saakashvili до Грузії. Про те, що ми разом. Про те, що любимо один одного та підтримуємо. Любов та Боротьба за свою Державу – це найблагородніша справа! Я підтримую його боротьбу. Бо тільки справжні борці з таким великим серцем та любов‘ю до своєї держави можуть змінювати світ! Тільки такі, як Міша, готові ризикувати за свою Батьківщину. Я його повністю підтримую. Бо вчинила б так само за Україну», – написала Ясько.

Читайте також:

  • Саакашвілі підтвердив свій роман із депутаткою із Слуги народу.

  • "Слуга" Ясько буде рятувати свого коханого Саакашвілі від покарання в Грузії.

  • У Зеленського відреагували на прохання Саакашвілі про допомогу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?