Двоє людей підірвалися на міні в Затоці на Одещині
Категорія
Україна
Дата публікації

Двоє людей підірвалися на міні в Затоці на Одещині

Двоє людей підірвалися на міні в Затоці на Одещині
Джерело:  online.ua

На пляжі в Затоці Одеської області на міні підірвалися троє людей, двоє з них загинули. Повідомляється, що відпочивальники проігнорували попереджувальні знаки.

Джерело: речник Одеської ОВА Сергій Братчук

В Одеській області на пляжі підірвалося троє людей

Одещина, Білгород-Дністровський район, Затока. Пляж!!! Попередньо, підрив людей на мінно-вибуховому пристрої. Більш детальну та уточнену інформацію надамо пізніше, - повідомив він.

Пізніше Братчук уточнив, що відомо про двох загиблих та одного пораненого від вибуху міни.

На місці працює слідчо-оперативна група, вибухотехніки та медики.

В ОК Південь додали, що за попередніми даними група чоловіків, ігноруючи проголошені обмеження щодо відвідування узбережжя та купання в прибережних водах, нехтуючи попереджувальними знаками, влаштувала відпочинок з купанням на одному з пляжів.

Під час плавання від підриву на невідомому вибуховому пристрої двоє загинули на місці, один отримав поранення.

Нагадаємо, що поліцейські закликають жителів та гостей Одещини суворо дотримуватися правил режиму воєнного стану: не виходити на прибережну захисну смугу Чорного моря, не купатися в замінованому морі.

Вкотре зауважуємо: сувора заборона на відвідування узбережжя та купання в морі – це заходи безпеки, нехтування якими становить небезпеку для життя, - вказували там.

Раніше 15 липня на одному з пляжів Одещини від вибуху міни загинув чоловік.

28 липня двоє людей підірвалися на міні у Коблевому на Миколаївщині.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?