"Джеймс Бонд" Деніел Крейг назвав причину відвідування гей-клубів
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Джеймс Бонд" Деніел Крейг назвав причину відвідування гей-клубів

"Джеймс Бонд" Деніел Крейг назвав причину відвідування гей-клубів
Джерело:  online.ua

Відомий голлівудський актор Деніел Крейг вперше відверто зізнався, що віддає перевагу клубам, де розважаються люди з гомосексуальною орієнтацією, оскільки там почуває себе значно безпечніше. Ба більше, він навіть прокоментував ситуацію, коли спілкувався з ведучим Брюсом Боззом у 2010 році в гей-клубі.

Джерело: News Sky

Деніел Крейг зізнався, що ходить в гей-клуби

Британський актор вирішив більше не приховувати, що любить відвідувати гей-бари, оскільки там перебуває значно менше агресивних чоловіків і він рідше встрягає у конфлікти.

"Скільки себе пам’ятаю, я ходжу в гей-бари. У цих місцях я набагато рідше вплутуюся у конфлікти і бійки… У гей-барах люди дуже спокійні. Тут не потрібно заявляти про свої сексуальні вподобання або орієнтацію. Це місце дуже безпечне – я міг зустріти дівчат, які приходили по тій самій причині", - розповів "Джеймс Бонд".

Актор також прокоментував скандальну ситуацію, коли його та друга Брюса Бозза "заскочили" разом у гей-барі 11 років тому. За словами зірки, тоді вони просто відпочивали разом та спілкувалися.

"Це дуже дивна ситуація, бо нас нібито "спіймали". Але ми не робили нічого поганого", – наголосив він.

Що відомо про особисте життя Крейга

Бритинський актор двічі був одруженим: у 1992 році актор одружився з Фіоною Лаудон, і вже через рік у них народилася дочка Елла. Пара була разом лише два роки - після цього вони розійшлися, проте продовжують спілкуватись та виховувати доньку.

10 років тому зірка фільму про Джеймса Бонда таємно одружився з акторкою Рейчел Вайс в США. З нею він почав зустрічатись у грудні 2010 року після спільної роботи над фільмом "Будинок мрії". На весіллі були присутні тільки 4 гостей, зокрема, повнолітня Елла Крейг і чотирирічний син Рейчел — Генрі.

Читайте також:

  • Нові фото Адель для Vogue приголомшили фанатів.

  • Анджеліну Джолі помітили на побаченні з відомим співаком: що про нього відомо

  • Ольга Фреймут відреагувала на непристойну поведінку доньки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?