Джонні Депп викликає Ілона Маска до суду через свою ексдружину
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Джонні Депп викликає Ілона Маска до суду через свою ексдружину

Джонні Депп викликає Ілона Маска до суду через свою ексдружину
Джерело:  online.ua

Скандал навколо голлівудського актора Джонні Деппа продовжує набирати обертів, попри те, що останній суд проти колишньої дружини Ембер Герд і таблоїда The Sun зірка "Піратів Карибського моря" неочікувано для всіх програв. Проте Депп не збирається здаватися та вже почав готуватися до нового судового процесу. Його учасником стане відомий винахідник та один із найбагатших людей планети Ілон Маск, який зустрічався з колишньою Деппа кілька років тому. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання  Deadline.

"Уже за три місяці на зіркових колишніх Джонні Деппа та Ембер Герд чекає новий судовий процес. Апелювати рішення Верховного суду Лондона вирішив 57-річний актор, якого назвали "людиною, що б'є жінку"  До справи про наклеп проти колишньої дружини він хоче долучити засновника SpaceX і Tesla Ілона Маска, який мав роман з зіркою", — йдеться в повідомленні.

Згідно з останніми даними, юристи Джонні Деппа уже надіслали повістку бізнесмену Ілону Маску. Вона містить 24 запитання щодо листування мільярдера з Ембер Герд, в якому фігурувало ім'я актора. За словами журналістів, адвокатів Деппа найбільше цікавлять подробиці, які стосуються справи з британським таблоїдом The Sun та "будь-яких звинувачень у фізичному чи домашньому насильстві", яке чинив або Джонні Депп, або Ембер Герд. Варто звернути увагу на те, що сума справи сягає 50 мільйонів доларів – понад один мільярд гривень. Наразі поки не відомо, як Ілон Маск відреагував на такий поворот у справі.

Як уже згадувалося раніше, Ілон Маск та Ембер Герд закрутили роман зразу ж після того, як шлюб акторки з Джонні Деппом дав тріщину, однак розлученими вони тоді не були. Ба більше, 4 роки тому пару бачили в пентхаусі, в якому жив Джонні Депп. Працівники маєтку Деппа стверджували, що бачили на обличчі Ембер Герд синці після того, як вона таємно зустрічалась з винахідником. Охоронці продовжують запевняти, що акторку бив саме Ілон Маск.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що співачка Дженніфер Лопес розповіла про проблеми у стосунках зі своїм нареченим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?