Джонсон порекомендував своєму наступнику триматися США та допомагати Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Джонсон порекомендував своєму наступнику триматися США та допомагати Україні

Джонсон порекомендував своєму наступнику триматися США та допомагати Україні
Джерело:  online.ua

Прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон дав останню промову в парламенті Британії. В ній він зацитував фразу Арнольда Шварценеггера з фільму "Термінатор" та порадив своєму наступнику триматися американців та захищати українців.

Джерело: Sky News

Джонсон востаннє виступив перед депутатами Британії

Я хочу використати останні кілька секунд, пане спікер, щоб дати кілька порад моєму наступнику, ким би він чи вона не був. По-перше, тримайтеся поруч з американцями, захищайте українців, виступайте за свободу та демократію всюди, - сказав Джонсон.

Він порадив зменшити податки й провести дерегуляцію всюди, де є така можливість, щоб залучити інвестиції.

Зосередьтеся на дорозі попереду, але завжди не забувайте перевіряти дзеркало заднього виду. І пам’ятайте про бульбашку. Важливий не Twitter, а люди, які прислали нас сюди.

Завершив промову Джонсон легендарною фразою з фільму "Термінатор": "Hasta la vista, baby".

Після виступу Джонсона його однопартійці з партії консерваторів встали й почали голосно аплодувати.

Поки Джонсон йшов до виходу, деякі колеги з Консервативної партії плескали його по плечу. Опозиція при цьому залишилася сидіти на місцях і утрималася від овацій.

Нагадаємо, 7 липня стало відомо, що прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон йде з посади лідера Консервативної партії й посади прем'єр-міністра.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?