Джошуа назвав остаточну умову для бою з Усиком
Категорія
Спорт
Дата публікації

Джошуа назвав остаточну умову для бою з Усиком

Джошуа назвав остаточну умову для бою з Усиком
Джерело:  online.ua

Британський боксер-важковик Ентоні Джошуа, на один з титулів якого претендує українець Олександр Усик, допустив можливість відповідного бою. Він вважає, такий варіант можливий, якщо з ним не захоче битися інший британець — Тайсон Ф'юрі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Boxing Scene.

За його словами, він все одно налаштований перш за все битися саме проти свого земляка.

"Сподіваюся, що бій із Ф'юрі відбудеться. Мені однаково, де він пройде — у Великій Британії, Саудівській Аравії або Африці. Обіцяю, що зроблю Ф'юрі серйозну пропозицію. Якщо він налаштований боксувати зі мною, він її прийме. Якщо ж ні, то зустрінуся з Олександром Усиком", - наголосив Джошуа.

Нагадаємо, Джошуа володіє поясами WBA, IBF, WBO та IBO. Саме на WBO вже давно претендує Усик.

Нещодавно британцю довелося битися проти іншого претендента — болгарина Кубрата Пулева, якого він здолав та, відповідно, зберіг чемпіонство. Водночас з українським боксером тріумфатор вперто зустрічатися на рингу не хоче.

Промоутер Джошуа Едді Хірн заявляв, що хоче організувати бій за звання абсолютного чемпіона проти Ф'юрі. Утім, вони готові для цього бою відмовитися від титулу WBO.

"Нам плювати. Ми звільнимо пояс, якщо знадобиться. Але ми зробимо все від нас залежне, щоб цей бій був за звання абсолютного чемпіона. Це не проблема, всі цього хочуть. Ви побачите цей бій наступного року", - додав менеджер.

Як повідомляв ONLINE.UA, Олександр Усик має потужність для здолання британця Ентоні Джошуа на ринзі, вважає американець Майкл Гантер — колишній суперник українця. Він стверджує, що чемпіону Джошуа варто наполегливо працювати, щоб здолати претендента на пояс WBO, однак навіть це не гарантує йому успішний захист.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?