Ексгенерал НАТО спрогнозував завершення війни в Україні вже у цьому році
Категорія
Політика
Дата публікації

Ексгенерал НАТО спрогнозував завершення війни в Україні вже у цьому році

Ексгенерал НАТО спрогнозував завершення війни в Україні вже у цьому році
Джерело:  online.ua

За словами колишнього генерала збройних сил Німеччини та НАТО Ганса-Лотара Домрезе, в Альянсі очікують на припинення розв'язаної Кремлем злочинної війни проти України вже у цьому році.

Джерело:  Zeit

Що кажуть прогнози аналітиків стосовно термінів завершення війни в Україні 

При цьому за словами Домрезе, завершення війни в Україні має відбутись шляхом переговорів та на основі прийнятного для обох сторін мирного плану.

Я очікую перемир'я на початку літа, коли обидві сторони скажуть: "Тепер від цього більше немає користі. У нас буде припинення вогню десь у 2023 році, - зазначив екс-військовий НАТО.

Домрезе підкреслив, що у період між лютим та травнем обидві сторони мають зрозуміти, що військове протистояння зайшло у глухий кут та активізувати дипломатію.

За його словами, це буде момент для переговорів про припинення вогню. Але це не буде означати мир на довгий період.

Перемир’я означає: ми припиняємо стрілянину. Переговори, ймовірно, займуть багато часу, вам потрібен посередник: можливо, генеральний секретар ООН Гутерреш, президент Туреччини Ердоган чи президент Індії Моді - хоча насправді ніхто не нав’язується, - підкреслив Домрезе.

За його словами, припинення бойових дій можливе лише за умови прийнятних для обох сторін домовленностей.

Навіть якщо Путін насправді хотів би мати всю Україну, а Зеленський хотів би знову звільнити всю Україну.Відмовою Зеленського від вимоги негайної реінтеграції таких територій, як Крим, в Україну - можна було б домовитися про перехідний період, - зазначив військовий.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?