Експерт оцінив ймовірність удару Росії по ЗСУ ядерною зброєю
Категорія
Політика
Дата публікації

Експерт оцінив ймовірність удару Росії по ЗСУ ядерною зброєю

Експерт оцінив ймовірність удару Росії по ЗСУ ядерною зброєю
Джерело:  online.ua

Військово-політичний оглядач групи “Інформаційний спротив”, військовий експерт Олександр Коваленко наразі не фіксує ознак того, що армія РФ може використати ядерну тактичну зброю для ураження Збройних сил України безпосередньо на полі бою.

Джерело: ютуб-канал online.ua

Яка ймовірність тактичного ядерного удару РФ по ЗСУ

За словами Олександра Коваленка, те, що країна-агресорка має великий запас ядерної зброї, ще не означає, що вона ним скористається.

Ні, вони його не використають. Ми бачимо, що зараз уже середина березня 2023 року. За цей період скільки було попереджень про застосування Росією ядерної зброї? Використали? Ні. І не використають. Оскільки у сучасній війні навіть сенсу немає використовувати тактичну зброю у зоні бойових дій. Немає жодного сенсу.

Військовий експерт звертає увагу на те, що подібний крок не матиме жодного позитивного ефекту і не змінить ситуацію на фронті.

Окрім того, команда Путіна чудово усвідомлює, якою потужною може бути реакція міжнародної спільноти на це тактичний ядерний удар.

Як зазначає Коваленко, застосувати такого виду зброю - не так просто, як усім здається.

Чи може РФ завдати ядерного удару по цивільному населенню України

На переконання військового експерта, боятися ядерного удару по мирним українським містам також не треба.

Для Путіна це буде цілком та повністю самогубством, самогубством на рівні військово-політичного режиму.

Також Олександр Коваленко зазначає, що у армії Російської Федерації більше немає чим "дивувати" на полі бою: все, що вона мала, - уже продемонструвала.

Саме тому боятися якихось несподіванок від ворога - не варто.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?