Експерт прогнозує масштабну газову катастрофу у Росії
Категорія
Економіка
Дата публікації

Експерт прогнозує масштабну газову катастрофу у Росії

Експерт прогнозує масштабну газову катастрофу у Росії
Джерело:  online.ua

Очільник правління Асоціації "Нафта та Газ України" та експерт з енергетики Андрій Закревський звертає увагу на те, що дедалі більше країн все менше потребують російського газу. Що важливо розуміти, єдиний російський ринок збуту – це Китай. Проте країна вже перенасичена газом. На тлі цих події у країні-агресорці може статися газова катастрофа.

Джерело: "24 Канал"

РФ може спіткати газова катастрофа

Згідно з прогнозами українського експерта, видобуток російського газу впаде на 40%, а за інших обставин, може й на усі 60%.

Ще раніше, я був впевнений у цьому через те, що Росія послідовно останні 2 роки шантажувала Європу. Якщо Росія всього споживає 430 мільярдів кубометрів газу разом з 20 мільярдами кубометрів газу, які вона постачає в Китай, то на цьому історія російського газу закінчується. Прямо на наших очах, - наголошує Андрій Закревський.

За словами експерта, увесь Сибір був зупинений у видобутку газу на декілька тижнів через те, що єдиний ринок збуту в Китаї був перенасичений.

Єдиний сценарій, який залишається у команди диктатора Володимира Путіна – шантажувати офіційний Брюссель, плекаючи надію, що Євросоюз нарешті прогнеться.

Усі домовленості, як, наприклад, з Італією чи Угорщиною, це остання спроба Росії наситити своїх агентів хоч якимись грошима. Також, в Росії залишився ще Турецький потік. Але самі ж керівники цього потоку ставлять його на паузу тому, що вони не пройшли сертифікацію, - заявив Закревський.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?