Експертка назвала міста України, які хоче захопити Путін
Категорія
Політика
Дата публікації

Експертка назвала міста України, які хоче захопити Путін

Експертка назвала міста України, які хоче захопити Путін
Джерело:  online.ua

Публіцистка та аналітикиня Галина Аккерман звертає увагу на те, що очільник Кремля  Володимир Путін уникає будь-яких зустрічей із українським лідером Володимиром Зеленським, адже у нього вже може бути реальний план воєнних дій проти України. Зокрема, російський диктатор, ймовірно, планує захопити деякі українські міста.

Джерело: "24 канал"

Чи може війна на Донбасі перерости у Третю світову війну

Експертка вважає, що нормандського формату насправді вже не існує, тому про нього можна просто забути.

Окрім того, Аккерман наголосила: коли на кордонах України є значна кількість російської зброї, зокрема ракети з ядерними боєголовками, будь-яке воєнне втручання може перерости у світову війну.

За словами експертки, Кремль уже дав зрозуміти, що він абсолютно готовий навіть до такого розвитку подій. Володимир Путін ніколи не планував знаходити спільну мову з українською владою.

"Путін уникає зустрічей із Зеленським, очних чи заочних, бо якщо вірити тому, що ми чуємо на російському телебаченні, існує реальний воєнний план і говорити їм нема про що"– зазначила аналітикиня.

Які міста України хоче захопити Путін

На переконання Аккерман, останні дії Росії можуть бути підготовкою до повномасштабного наступу. Як стверджує експертка, Путін як мінімум, претендує на всю адміністративну територію Донбасу та хоче повністю від'єднати його від України.

"Я ретельно стежу за російською пресою, аналітикою, пропагандою і насправді пропагандистський дискурс, який ми чуємо останнім часом, свідчить про те, що насправді Росія хотіла б вернути собі Донбас", – додала аналітикиня.

На думку Аккерман, російський диктатор може мати й більш розгорнутий план захоплення та претендувати на окремі міста. Зокрема, це території від Маріуполя і Одеси до Дніпра та Харкова.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?