Енергетики оприлюднили графіки відключень світла по Україні протягом 29 січня
Категорія
Україна
Дата публікації

Енергетики оприлюднили графіки відключень світла по Україні протягом 29 січня

Енергетики оприлюднили графіки відключень світла по Україні протягом 29 січня
Джерело:  online.ua

За інформацією представників Обленерго та ДТЕК у багатьох регіонах України протягом 29 січня, діятимуть аварійні відключення світла через значне пошкодження об'єктів критичної енергетичної інфраструктури внаслідок масованих ракетних атак злочинної армїі РФ.

Джерело: інформація від Обленерго та ДТЕК

Що відомо про ситуацію із відключеннями світла по Україні станом на 29 січня 

Київ та область:  представники ДТЕК "Київські електромережі" зазначили, що наразі в столиці України та на Київщині діють графіки стабілізаційних відключень світла.

Перевірити інформацію щодо поточних графіків відключень електроенергії у Києві можна за  посиланням, у Київській області - за посиланням.

Чернівці та область:  представники Чернівціобленерго"оприлюднили оновлений графік стабілізаційних відключень світла.

Миколаїв та область:  за інформацією"Миколаївобленерго", з 29 січня місто та область повертаються до погодинних графіків відключення електроенергії.

Станом на 10:00 знеструмлюють споживачів третьої черги в повному обсязі у Миколаєві та в області.

Одеса та область:  в місті та області внаслідок ракетного удару злочинної армії РФ по об'єктам енергетичної інфраструктури 26 січня тривають аварійні відключення світла.  Перевірити інформацію щодо поточних відключень можна  за посиланням.

Дніпро та область:  в місті та області діють стабілізаційні графіки відключення світла. Перевірити інформацію щодо поточних відключень або ознайомитись з графіком можна  за посиланням.

Вінниця та область:  в місті та області діють погодинні відключення світла.

Можливі відхилення у часі до 30 хвилин для проведення перемикань між чергами, - зазначають в АТ "Вінницяобленерго".

Прикарпаття:  в регіоні діють погодинні відключення світла

Черкаси та область:  за інформацією ПАТ "Черкасиобленерго", по Черкаській області продовжать діяти червоні графіки погодинних відключень. У разі дотримання лімітів потужності подача електроенергії триватиме довше упродовж всієї доби, вночі (орієнтовно з 00:00 до 06:00) відключень не планується.

Суми та область:  за інформацією мера Сум Олександра Лисенка,  у місті та області діє графік відключень у режимі - 4 години світло є, 2 години - немає. При цьому запроваджені одразу три черги відключень.

Що відомо про стан енергосистеми України

Представники "Укренерго" зазначили, що в енергосистемі зберігається значний дефіцит потужностей через масовані ракетні атаки злочинної армії РФ та застосування БПЛА.

Споживання електроенергії в Україні сьогодні на тому ж рівні, що й у суботу. Дефіцит в енергосистемі все ще є значним.

При цьому один з блоків теплових електростанцій вивели в ремонт. Тому сьогодні обсяг вироблення енергії зменшився. Через це "Укренерго" зменшило ліміти споживання для областей. Якщо споживання буде перевищувати ліміти, будуть введені аварійні відключення світла.

Також тривають ремонтні роботи на об'єктах, які були пошкоджені російськими ракетами під час атаки 26 січня.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?