Фанати ошелешені зміною зовнішності Тома Круза
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Фанати ошелешені зміною зовнішності Тома Круза

Фанати ошелешені зміною зовнішності Тома Круза
Джерело:  online.ua

Том Круз, один із найвідоміших голлівудських акторів, декілька днів тому відвідав бейсбольну гру в Сан-Франциско зі своїм сином. Його черговий вихід спровокував чимало чуток про зміну зовнішності.

Джерело: Page Six

Шанувальники приголомшені зміною зовнішності Тома Круза

На нових світлинах, які встигли зробити журналісти, актор був одягнений у звичайний повсякденний одяг, через що фанатам було важко побачити його серед натовпу. Однак папараці все ж вдалося зробити декілька вдалих кадрів.

Фанати зразу ж помітили, що на знімках у актора дуже опухле обличчя. Ні для кого не секрет, що раніше в зірки Голлівуду були разючі вилиці та й загалом він був значно худішим, а тепер шанувальники не можуть не помітити його щоки.

Користувачі мережі запідозрили чоловіка у зловживанні уколами краси, інші ж впевнені, що він вдався до пластичної операції. Більшість шанувальників все-таки переконані, що він просто набрав зайву вагу, оскільки зараз відпочиває від зйомок. Світлиною з Томом Крузом також поділилась співачка Емі Гутьєррес на своїй сторінці в Твіттері.

Том Круз та Емі Гутьєррес на бейсбольному матчі (фото - twitter.com)

Як користувачі мережі відреагували на зміну зовнішності Тома Круза:

  • Він розкішно виглядає! Не розумію, чому такий переполох...;

  • Людина набрала 3-4 кг - що ж тут дивного?;

  • Я його навіть не впізнала;

  • Так, зараз він виглядає як справжній американець;

  • Гіалуронова кислота;

  • Краса не вічна! Старіння – це привілей, і ви повинні навчитися розпізнавати добро в людях! Том Круз – чудовий актор, перестань стигматизувати людей за фізичними ознаками!;

  • Ви просто заздрите, що він завжди виглядає на 45;

  • Красень! Трошки є зайвої ваги, але вона його не псує;

  • Ого! Взагалі не схожий на себе. Надіюся, що з ним все добре.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?